lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kuulumisia raksalta!

Nopeasti tämäkin kuu menee, ja viime kuussa hihkuin jo että tässä kuussa muutetaan, niin pakko nyt perua puheeni. Kuitenkin niiin paljon vielä hommia tekemättä, eli tässä kuussa ei vielä muuttokuorma kurvaa Kollin Linnan pihaan.

Mutta isäntä on tällä viikolla ollut talvilomalla, ja hommat on edennyt raksalla. Keittiö alkaa näyttämään keittiöltä. Putkimiehet kävivät ahkeroimassa parina päivänä  ja nyt tulee melkein kaikista hanoista vettä ja kaikki kolme vessaa on käytössä.Mun allas on niin ihana!Nyt pääsis suihkuun!
Esikoinen lähti eilen yllättäen isovanhemmille yökylään, ja minä pakkasin kuopuksen autoon ja kävimme ostamassa evästä, ja suuntasimme raksalle hommiin. Mun päivä meni käsitellessä eteisen ja vessan hirsipaneelia ja keittiön katto- ja pystypalkkia. Kaikki muut on käsitelty aikaisemmin oksalakalla, mutta vessan paneeli oli ihan puupintainen. Ja parempi olisi ollut et kaikki muutkin pinnat olis ollut. Oon tapellut Paneeli-ässän kanssa kun ei sillä saa kaunista jälkeä, ja huomasimme eilen että oksalakka teki sen. Vessan seinästä tuli niin paljon kauniimpi kuin muista. Se imi väriä hyvin eikä jäänyt laikukkaaksi ja puun syyt jäi hienosti näkyviin. Saa nähdä meneekö eteisen seinä joskus vaihtoon, mutta keittiön palkkeja ei voi vaihtaa. Mitäköhän niille keksis... Pystypalkissa on kaksi kerrosta paneeli-ässää ja se on sen näköinen kun se olis huonosti maalattu ruskealla maalilla...

Tämä seinä on nyt käsitelty kahteen kertaan Paneeli-ässällä (tosi ohkasilla 
kerroksilla). Saa nähdä miltä näyttää kuivuttuaan!

Ja tässä on yksi kerros ilman oksalakkaa.


Sauna alkaa olemaan lauteita vaille valmis!Ihanaa viikoloppua kaikille! Minä lähden kohta valokuvauskurssille, jihaa!!

Muista osallistua arvontaan, klik!

4 kommenttia:

 1. Teillä on jo tosi valmista! Mahtavaa toi aika.. tulee ihan haikeus, mut toisaalta ei :D me kun muutettiin keskeneräiseen ja yhä vaan hommaa riittää :D No, sisällä kaikki alkaa olla ok mut ulkona ei :) Ihanaa aikaa, nauttikaa uudesta kodista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo piha onkin sitten ikuisuusprojekti...
   Onhan tätä jo suunniteltu 3-vuotta, niin on jo aikakin olla tässä vaiheessa :) Kumpa itse pääsis enemmän tekemään, hommia kyllä riittäis!

   Poista
 2. Teillä näyttää niiiin ihanalta siellä Kollin linnassa. Mun mahassa kutkuttelee sun puolesta, kun mietin miltä tuonne tuntuu muuttaa.. Ihan mahtavaa. Tsemppiä viimeisiin koitoksiin, jotka tuntuvat varmasti pitkiltä kun loppu häämöttää niin lähellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Onhan se ihan uskomatonta et kohta tuonne muutetaan ja se on meijän ihan oma koti (eikö oo seinän takana naapureita) <3

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!