maanantai 16. maaliskuuta 2015

KHH

Vihdoin saatiin osittain päätettyä mitä me halutaan kodinhoitohuoneeseen, ja saatiin tilattua Puuvaja Oy:sta osa kaapistoa. Khh:ssa tehdään niin monia asioita, ja sitten sinne vielä tungettiin sähkökaappi ja pari jakotukkia. Yritä siinä sitten saada sinne toimiva ratkaisu. Kompromisseiltä ei voi välttyä. Mutta tilattu kaapisto näyttää tältä:



Näitä kaappeja vastapäätä tulee kahdelle seinälle liukuovikaapistot, joiden sisään pitää saada mahtumaan kaikki lakanat, pyyhkeet, mankeli, se sähkökaappi tms tms. Jossain suunnitelmassa oli että tuo ikkunan vieressä oleva siivouskomero oli ollut toisella seinällä, mutta mun oli pakko saada enemmän tilaa pyyhkeille tms, niin oli pakko saada siivouskomero tuohon. Olis näyttänyt kyllä paremmalta, jos tuossa olisi ollut koko matkan tasoa, mut nämä on taas näitä kompromissejä. 
Ovet on ihan valkoisia perus-mdf ovia ja tasona on vaaleanharmaa taso. Välitilaan piti tulla maali + lasi, mutta seinät olikin tehty sillä ajatuksella että siihen tulee laatta. Pakko sitten ilmeisesti laittaa laattaa. Seinät maalataan Tikkurilan L439 värikoodin maalilla.



Pienin harppauksin asiat etenevät!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!