perjantai 26. heinäkuuta 2013

Palautumista Tukholman reissusta!

Käytiin alkuviikosta kääntymässä Tukholmassa, ja eilinen päivä ja vähän myös tämäkin on mennyt reissusta toipumiseen. Tänään kyl ollaan jopa tehty jo jotain ku eilinen meni sitten väsymyksen ja päänsäryn kourissa. 
Tänään meinaan käytiin Topi-keittiöllä ja Puustellilla kyselemässä keittiö- ja kodinhoitohuonesuunnitelmia. Ihan kauheeta et täs vaihees tartteis päättää mihin tulee vesipisteet ja sähköt... Mut taitaa mennä alkuperäiset suunnitelma kokonaan uusiksi :) Huomaa et ollaan puhuttu ammattilaisten kanssa, jotka osaa hommansa. Tuli niin erillaisia juttuja heiltä kuin mitä itte on ajatellu. Mut se vaatii vaan vähän sulattelua :) Ainoo mikä ehkä vähän harmittaa, et en ehkä saakaan saarreketta, kun se ei mahdu :( Tuntuu et tilaa on vaikka kuinka paljon, mut sit kuitenkaan ei oo. Sinänäsä harmittaa et kaikkea mitä halutaan keittiöön ei voida saada, koska keittiössä on kaksi ikkunaa jotka sinne haluan. Ja ikkunat rajottaa aika paljon. Olisin kuitenkin halunnut että tästä keittiöstä tulee täydellinen!

Sitten jotain kaunista. Pojan 1-v. synttäreillä sain kukkia, ja purin kimpun tässä yks päivä, kun osa kukista oli jo lakastunut. Suurin osa ruusuista oli kyl vielä voimissaan...


Seuraavassa päivityksessä Tukholman reissusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!