tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kakkua, kakkua!!

Vietettiin sunnuntaina poikamme 1-v. synttäreitä. Ja niitä varten tuli leivottua. Tykkään kyllä leipoa, mut toi mies ei niin kauheasti syö leipomuksiani. Niin sitten se leipominen jää, kun kaikkea en itse halua ja jaksa syödä :D Tein harjoituskakun jo pari vkoa sitten (edellisessä postauksessa olikin jo siitä) ja se onnistui ihan hyvin. Vähän muutin täytteitä sitten oikeisiin kakkuihin ja oli ihan oikea ratkaisu. Harjoituskakku oli ältsin makee, niin viralliset kakut sai sitten sitruunakiisseliä toiseen väliin, ja toiseen tuli mariannemoussea ja mansikoita. Päälle sokerimassa. Laskin että sunnuntaina kun tulee sukulaiset, menee kaksi kakkua. Ja maanantaina kun tulee pojan kavereita, niin menee yksi kakku. Onneksi sitten täytin lauantaina vain kaksi kakkua ja lykkäsin yhden kakkupohjan pakkaseen, koska sunnuntaina menikin vain yksi kakku.. Tänään oli vielä naapurit kaffella ja heidän jälkeen jäi kakusta pieni pala, ja sen surutta heitin pois. Alko tulemaan jo kakku korvista :)



Ikinä ennen en ole sokerimassa käyttäny, mutta yllättävän hyvin onnistuin (vaikka itse sanonkin!)!



Saatiin viime viikolla ensimmäiset kuvat talosta ja tänään oltiin mestari Mikan kanssa Jetta-talolla katsomassa näitä kuvia, ja tekemässä korjauksia. Ensi viikolla saadaan korjatut kuvat. Nyt pitäis ruveta päättää mihin tulee vesipisteet, viemärit, sähköt tms. Apuva!! Miten mä osaan sanoa mitä mä mihinkin haluan!!

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvää kakkua oli! Ja ihan ammattimainen päällystys! Kiitos vielä kivoista juhlista. Mieleen jäi iloinen yks vuotias ja yks hullu keinuheppailija... =0)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaahha, Keinuheppailijasta on kyllä hyvä kuva kamerassa :) Kakun tekoo voi taas vuoden päästä harjoitella!

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!