lauantai 20. heinäkuuta 2013

Asuntomessut Hyvinkäällä!

No ni, tulipahan tänään piipahdettu asuntomessuilla ekaa kertaa elämässä! Ei olis uskonu et siihen hommaan voi varata jopa 2 päivää. Me oltiin paikan päällä noin 5,5h ja ei keretty läheskään kaikkia taloja kiertää. No osan ajasta vei Sälli 1-v. ja myös joissain kohteissa olleet piiiiitkät jonot. Onneksi oltiin alueella melkein kuuteen saakka, niin viimeinen 1,5h saatiin kiertää todella rauhassa. Kuviakin yritin räpsiä, mut mun kameran käyttötaidoilla, kaikki ei oo niin onnistuneita. Loppujen lopuksi todella vähän oli meijän makuun sisustuksia. Eli toisin sanoen ei saatu kyl paljonkaan uusia ideoita. Mut oli kyl kiva päivä! Sitten vielä sitä kuvasaastetta. Kaikista en kyllä enää muista kohdetta...Ilmansuuntakompassi tulee varmaan myös meidän eteiseen!Ehkä paras kohde oli nro 11, Tunturikoivu: 


Ihana rauhallinen tunnelma


Vaikea kuvattava, mutta seinässä valkoinen "kräki", jossa roikkuu kristalleja.


Ehdottomasti mun mielestä messujen kaunein takka!Pöydissä ihana rosoinen tunnelma. Jotain samaa haetaan omaan ruokapöytään. Vanhaa lankkua löytyisi...


Ihana sivupöytä.


Ja lopuksi hopea/valkoinen makkari. Todella erillainen kun meidän nykyinen, mutta niin kaunis!Hyvänä kakkosena tuli kohde nro 6, Kimara Aurinkorinne:


Tämän kylppärin avulla "myin" miehelle myös hirsiseinän meidän kylppäriin!!Lisää rouheisia pöytiä!


Saunakin saanut osuutensa rouheisuudesta (valitettavasti huono kuva)
Mielenkiintoinen kohde oli nro 28, Jämerä-Sisu:


Salamalla


Ilman salamaa. Kauniit laatat, mutta jaksaako niitä katsoa seuraavat vuodet? Vaikea kysymys?


Seinän väri ei pääse oikeuksiinsa, todella tumman harmaa, Kaunis!


Aina kun olen kipeä, tuo lause tulee mieleeni!Lammi-Kivitalo Maja
Äly hoi, älä jätä! Roskis on montussa, roskakuski varmaan kiittää (valitettavasti kuvasta ei näy kuinka montussa se onkaan)!

Majan ihanat jakkarat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!