sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Viilailua lastenhuoneissa

Ollaan aika hyvin vaan oltu nämä joulunpyhät, mutta nyt on taas jotain pientä saatu aikaan. Tai oikeestaan isäntä on saanut. Tänään vihdoin ja viimein hän sai aikaseksi laittaa lastenhuoneisiin tauluhyllyt. Katotaan kuinka kauan taulut saa olla rauhassa näissä. Voi kyllä olla että yhtälailla seinällä olevat taulut saisi kokea kovia. Isot taulut kun on jo kesästä saakka odottaneet seinälle pääsyä, niin kehykset on jo kokenut kovia. Onneksi ne on Ikean halpiskehyksiä ja niissä on lasin tilalla muovia, niin ovat turvallisia lastenhuoneissa. Kirjaimet ostettiin kesällä Stokkalta.
Vähän vielä Matiaksen huoneeseen huonekaluja (kirjahylly on tällä hetkellä työn alla), niin sitten poiken huoneet alkaa olemaan sisustamisenkin osalta valmiit. Matias ei vielä nuku huoneessaan, pinnasänky kannettiin huoneeseen siksi aikaa että saatiin hylly oikeaan korkeuteen. Lähiviikkoina muutto ehkä tapahtuu.


Meillä alkaa huomenna arki, kun isäntä lähtee reissuun. Taitaa monessa muussakin kodissa alkaa arki ensi viikolla! Mukavalla pakkasella alkoi vuosi, ja nyt siellä satelee vähän luntakin!
Talvista tammikuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!