perjantai 1. tammikuuta 2016

Vielä ihan joulussa!

Eletään jo uutta vuotta, ja meikäläinen on vielä ihan jouluisissa fiiliksissä. Johtuu varmaan siitä että meillä joulu alkoi aattona, eikä kuukausi takaperin. Tarkoitus oli tuoda kuusi sisään aaton aattona, mut ei sitten jaksettu/keritty. Joten mentiin samalla tyylillä kuin lapsuudenkodissani, että aattona tuotiin kuusi sisään ja nuutinpäivänä viimeistään se sai häädön ulos. Meillä kuusi saa varmaan häädön loppiaisena, kun se varistaa jonkin verran + pikkutermiitti on koristeissa koko ajan :)
Mutta fiilistellään vielä vähän meijän joulukuusta (ei oo pakko, saa skipata)!
Ihanaa alkanutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Sama meininki. Olen vanhan polven joulun aikataulun kannalla. Meillä joulu tulee jouluna. Tosin nykyisin, kun ei enää ole kotona innokkaita pienä apulaisia, varustan kestokuusen jo aaton aattona aikatalusyistä. Tänäänkin nappasin kuuseen valot heti herättyäni. Ehkä kerään jo vähän muita joulusomisteita pois. Loppiaisen mentyä kuusi siirtyy vintille. Kerran oli elinvoimainen tuore kuusi, joka alkoi puskea uutta kasvua, vaalean vihreita kerkkiä ja punaisia kukkia. Pidimme sen helmikuulle. Ei vain hennonnut laittaa pois. Vieraat vähän kummastelivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aatosta saakka kuusessa palanut valot! Ystävän perheessä on joskus kanssa kuusi ruvennut kasvamaan uutta versoa. Sekin sai olla normaalia pidempään sisällä!

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!