lauantai 22. elokuuta 2015

Seinäkello ja Loviisan Aitta

Pääsimpä torstaina käymään pitkästä aikaa Loviisan Aitassa. Vaikka tiesin että perjantaina ja tänään siellä juhlitaan Loviisan päiviä, jolloin sinne kannattaisi mennä, niin lähdin sinne silti. Kahden pikku-apinan kanssa kun sinne ei voi mistään hinnasta mennä, ja kun tulee mahdollisuus mennä, niin silloin myös mennään.
En muista milloin olen siellä viimeksi käynyt, mutta vaatteita oli valikoimiin tullut todella paljon lisää (hitusen kiireisellä aikataululla kun olin liikenteessä, niin en niitä kerennyt pahemmin katselemaan). Ja pihassa olevaan omakotitaloon oli avattu outlet. Todella monta huonetta täynnä tavaraa. Penkojan unelmakohde :) Suosittelen!Vanha kuivuri täynnä Riviera Maisonia on aina ihana kohde, vaikka vaan ihailla tavaroita. Sieltä ei tällä kertaa tarttunut mitään mukaan, mutta navetan puolelta löysin jotain mitä ollaan haettu... Blogikirppikseltä tuli mukavasti jotain kulutettavaa taskun pohjalle, ja olinkin päättänyt että ostan kotiin jotain kaunista.

Silmiini osui Lene Bjerren seinäkello, ja olin heti ihan myyty. En pahemmin asiaa jäänyt edes miettimään, vaikka hintalapussa olikin aika iso luku, vaan ostin kellon. Ja kotona isäntäkään ei keksinyt kellosta mitään negatiivista :D
Tänään kello saatiin seinälle, ja se sopii paikalleen todella hyvin. Nyt ollaan taas kärryillä siitä mitä kello on, kun makoilee sohvalla!Tänään löysin ehkä meijän eteiseen sopivaa tapettia! Jes, asiat etenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!