maanantai 24. elokuuta 2015

Mä oon ihan lovena....kynsilakkaan!


Kaverini vinkkasi mulle uudesta kynsilakasta jonka oli ostanut Sokokselta. Kynsilakka joka pysyy paremmin kuin tavallinen lakka, mutta lähtee pois tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Kaverilla on sama "vika" kuin mulla, että päivän jälkeen tavalliset lakat on jo niin kamalan näköiset, että ne täytyy ottaa pois. Mutta nyt siihen tuli muutos. Sally Hansenin Miracle Gel värilakka luvataan pysyvän jopa 14 päivää hyvänä. 
OMGel! Geelivärilakka. Geelikynnet ilman valoa! Kaksvaiheiseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Miracle Gel värilakkojen koostumus reagoi Miracle Gel päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa, ilman UV-/led-lamppua. Manikyyrin patentoitu teknologia pidentää manikyyrin kestoa. Lopputuloksena on kauniit kiiltävät kynnet jopa 14 päivää.Levitä puhtaalle kynnelle kaksi kerrosta Miracle Gel värilakkaa ja päälle Miracle Gel päällyslakka. Erikoisvaloa ei tarvita. Geelilakan saa poistettua tavallisella kynsilakanpoistoaineella. (lainaus Sokoksen nettikaupasta)

Minähän kävin heti ostamassa tätä ihme lakkaa, ja viime maanantaina Hävyttömiä katsoessa lakkasin kynteni. Kuivumisajat on huikeen nopeita, ja jopa hämärässä olkkarissa geeli kovettui. Nyt on viikko lakkaa testailtu. On möyritty kukkamaassa, on maalattu, on lutattu vedessä ja pesuaineissa. On saunottu, on tehty kaikkea mitä kesällä tehdään.
Ja tässä nopeat kuvat kynsistä (myönnetään en oo kovin hyvä lakkaamaan, kun en ole sitä paljon viime aikoina harrastanut, saatikka sitten hämärässä olohuoneessa).

Uskomatonta mutta totta, mutta muutamasta kynnestä on lähtenyt lakat kynnen juuresta, ja kaikista kynnen päistä on lakka kulunut tasaisesti pois (vasemman käden nimettömästä on lähtenyt vähän isompi pala pois). Mutta on nämä lakat vielä niin siistit, että kotiäitinä annan niiden vielä olla. En olis kyllä uskonut että kotona voi saada näin pysyvät kynsilakat sormiin. Ja vielä edullisesti, molemmat pullot 12,50€ kpl. Ja kun ostaa uuden värin, niin ei tarvitse ostaa uutta päällyslakkapulloa! 

Empä oo koskaan ennen tainnut mainostaa mitään kauneustuotetta blogissani, mut nyt kyllä mainostan ja suosittelen!! Kiitos Paula vinkistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!