torstai 29. elokuuta 2013

Paljastuksia!

No niin, jos pitkästä aikaa puhuis talostakin :) No sinänsä ei oo ollu paljon puhuttavaa ku asiat ei oo menny eteenpäin. Pohjakuvia ollaan hiottu, ja ne alkaa olemaan valmiit. Lupakuvat otetaan varmaan ens viikol ulos :) Hui! Mieshän lähti viime viikolla työmatkalle ja ei olla oltu viikkoon puheyhteydessä. Mailei ja facebookissa ollaan lähetelty viestei. Tosi helppoa sopia asoista ku ei voi puhua ja 6h aikaero myös rajottaa toimintaa. No ennen reissua saatiin sovittua että Koneurakointi Heino Oy tulee tekee pohjat. Mies on ollu sähköposti yhteydessä LVI urakoitsiaan, ja mun pitäis soitella yhel sähkömiehel.

Sitten saatiin viime vkol kurjia uutisia ku kuultiin että Nousiaisten kunnalla ei olekkaan tässä kuussa ympäristölautakunnan kokousta (kun rakennustarkastaja on kesälomalla. Mitäköhän se teki heinäkuun kun kunta oli kiinni??), joten meijän suunnittelutarveratkaisuhakemus meni taas kuukaudella eteenpäin :( Mut mies oli sitä mieltä et ei tää vaikuta asioihin kuukaudella. No toivottavasti! Miksei kunnasta voitu tätäkään sanoa aikasemmin!


No mut jos nyt sit tekis vähän paljastuksia. Olkaat hyvät:

Tältä se meijän talo tulee sit näyttämään! (tähän kohtaa paaaaljon sydämiä)

2 kommenttia:

  1. oi oi, vaikuttaa tosi kivalta. Oma koti on aina oma koti ja varsinkin kun saa ite suunnitella kaikki. Meillä ei menny ku kaikki pinnat uusiks mutta oli kyllä kiva miettiä niitäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oisin alunperin halunnut ostaa jonkun vanhan maalaistalon jonka olisimme sitten kunnostaneet, mut mies ei halunnut lähtee siihen projektiin. Joten tehään sit kokonaan uus :)

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!