sunnuntai 11. elokuuta 2013

Alicia Keys

Mä oon niiin hekumassa täällä! Olin ystäväni kanssa (mammat vapaalla) Flow festivaaleilla Helsingissä perjantaina. Paikalle meno oli helppoa metron kanssa ja massan perässä kun kulki niin löysi portillekkin helposti. Vessoihin pääsi suht kivuttomasti, mut kaikkialle muualle saikin sit jonottaa. Jäätävät jonot varsinkin juomatiskeille. Ruokaa sentään sai aika nopeesti. No mut pääasiamme siellä oli ihana Alicia Keys. En ole ennen häntä missään nähnyt, ja oonkin harmitellut kun en joskus mennyt Pori Jazzeille missä Alicia esiintyi. No mutta nyt tämä virhe on korjattu, ja keikka oli ehkä paras keikka minkä oon koskaan nähnyt. Ihan mieletön nainen!! Tunnelma oli mahtava ja oisin vielä voinut kuunnella häneltä toisen samanmoisen setin (esiintys nyt varmaan jotain 1,5 h). Nyt tiedän mitä seuraavina viikkoina kuuntelen :)


Kaunis ja lahjakas Alicia!

 Oon ihan kokonaan unohtanut hehkuttaa, kun voitin Unelmaloistoa-blogista iiiihanan pöllö korun. Sain sen torstaina postista, ja nyt se on roikkunut melkein koko ajan kaulassa! Pöllöt on sulattanut mun sydämen!


Jätäppä merkkiä itsestäsi, Heippa hei!!

p.s. Kävimme pe Jetta-talolla juttelemassa Sarin kaa muutoksista, ja suurin muutos oli se että talo leveni olohuoneen puolelta 30 cm :) Varsinkin mua rupes ahdistaa et olkkari on liian pieni, ja tää 30 cm helppotti jo tilannetta. Jee jee!! 6 kommenttia:

  1. Hieno homma, et saitte ees 30cm lisää siihen olkkariin. Konemies on tulossa kuulemma tonttia katsastamaan ja mä aion tunkeutua mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Täällä kans yks pöllöihin hullaantunut!! =0) Kulkeekohan se jotenkin nimessä toi hulluus...

    Kiva, että saitte lisää tilaa olkkariin, 30 senttiikin on parempi kuin ei yhtään! =0)

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!