maanantai 26. elokuuta 2013

Loviisan Aitta ja arvontaa

Aika on taas hujahtanu ohi niin kauheella vauhdilla et en oo tännekkään kerennyt mitään rustailemaan. Mut kävin ennen tuota Flow festaria pyörähtämässä Loviisan Aitassa Ruskolla. Se on kyllä niin ihana sisustusparatiisi ja vielä lähelläkin, mut turhan harvoin siellä tulee käytyä. Viime kerran jälkeen sinne oli tullut kuivuriin ihan mielettömän upea Riviera Maisonin shoppi. Miten johonkin vanhaan kuivuriin onkin saatu jotain niin upeaa. No mukaan tarttui itselleni Riviera Maisonin lusikkamitat. Pojan kummitädin synttärilahjaan myös samaiset mitat pääsivät.

Ensi kuun 20. päivä tulee blogilleni ikää puoli vuotta ja sen kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Loviisan Aitasta ostettu Tanskalaisen Lene Bjerren paketti, jossa on ihanat perhosservetit ja kaunis minikynttilä. Arvontaan mukaan pääset kun liityt lukijaksi ja jätät tähän postaukseen kommentin ja sähköpostiosoitteesi. Jokaiselle sama mahdollisuus voittaa, eli kaikille yksi arpa :) Arvonta on suoritettu 20.9.-13

13 kommenttia:

 1. Mä niin osallistun tähän!

  Lukija mä kai jo oonkin ja sähköposti osoite on kirny@luukku.com :P

  VastaaPoista
 2. Miten oiva tilaisuus liittyä lukijaksi! Täällä ollaan :)

  VastaaPoista
 3. Löysin facebookin kautta blogisi ja positiivisena yllätyksenä huomasin oman blogini sinun listassa. Mukavaa :) Laitan kohta sinulle haasteen tulemaan blogissani (käy kurkkaamassa) ja liityn mielelläni lukijaksesi. Samalla taidan arvontaan osallistua :) Mukavaa torstai-iltaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hieman siinä kesti mut nyt löytyy. ja oonpas hupsu, oon minä täällä ollut aiemminkin lueskelemassa mut en vaan oo muistanut lukijaksi itseä klikata :) nyt homma onneksi hoidossa!

   Poista
 4. Mä ja ilmoittaudun mukaan. =0)

  VastaaPoista
 5. Mukana ollaan. p.m.heikkinen@luukku.com

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!