sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Åblogit ja Skanssin K-Rauta

Åblogit sai kutsun tulla tutustumaan Skanssin K-Rautaan, ja lähdin itsekkin mukaan, vaikka ei enää ole kauheasti tarvetta remonttijutuille (onneksi). Meitä vastassa oli kauppias Juha Huunonen ja sisustusmyyjä Sini Raevaara. Kauppias toivotti meidät tervetulleiksi ja alkumaljan jälkeen lähdimme kiertämään kauppaa. Skanssin K-Rauta avattiin 2013 alkuvuodesta, ja sieltä löytyy yli 16000 neliötä tuotteita rakentamiseen ja sisustamiseen, joten melkein voin sanoa että mitä et tuolta löydä, sitä et myös tarvitse ;)

Kauppias Juha Huunonen ja sistusmyyjä Sini Raevaara

Tapettiosastolla Sini esitteli meille uutuus tapettikirjoja. 

 Silmääni iski heti Vallilan uudesta tapettikirjasta Carambola tapetti. 
Harmi vaan etten keksi sille mitään paikkaa...

Vallilan sivuilta:
"Carambola-tapetin kaunis ja kesäinen kuosi on Tanja Orsjoen suunnittelema. Carambolan kuvitus syntyy yksityiskohtaisesta, köynnösmäisesti kasvavasta oksistosta, jossa on runsaasti kukkia ja lehtiä. Oksiston seassa istuskelee suuripyrstöisiä lintuja. Carambola-tapetista rauhallisen tekee sen harmooninen taustaväri ja siksi tapetti sopii hyvin niin makuuhuoneen, lastenhuoneen kuin vaikkapa olohuoneen tai keittiönkin sisustukseen."

 
Uutuus tapettien lisäksi tutustuimme laattoihin ja lattiamateriaaleihin. Selkeästi marokkolaistyyliset laatat on nyt in, ja omaa silmääni ne myös jostain syystä miellytti...

 Talomyyjä ja asennuspalveluvastaava Jari Luotonen kertoi meille heidän kokonaisvaltaisesta palvelusta. Heidän kautta kun saa tilattua minkä tahansa remonttipalvelun. Näppärää jos itsellä ei pysy työkalut kädessä tai ei ole aikaa; valitset tuotteet ja työmiehet tuovat tuotteet tullessaan ja vievät vanhat pois mennessään.

Me Åblogit kun ollaan niin käteviä käsistä, niin saatiin illan päätteeksi ämpärit, joka oli täynnä tavaraa pieneen pintaremonttiin. Maalit vain puuttui!

Kiertelyn jälkeen maistui pieni iltapala, ja jälkkäriksi vielä
 kahvia ja valkosuklaajuustokakkua.

Kiitoksia siitä että saimme tulla vierailulle. Kerrankin oli aikaa katsella 
mitä kaikkea kaupasta löytyykään!

Samalla kun herkuttelimme kakkua ja kahvia pidimme Åblogien syyskokouksen, ja siellä hyväksyimme joukkoomme kuusi uutta blogia! Joten tervetuloa heille!!


Ihanaa marraskuuta kaikille!!6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia illanvietostamme! K-rauta Skanssin valikoima ja palvelut saavat minultakin ison kiitoksen. Nyt tiedän kenen puoleen kääntyä
  missä tahansa sisustukseen tai remontointiin liittuyvässä asiassa. Skanssin
  K-raudassa on hyvä tekemisen meininki ja se välittyy asiakkaille asti. Tuossa rautakaupassa on ilo asioida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on tekemisen meininki, ja tuolla asioi kyllä mielellään!

   Poista
 2. Skanssin K-Rauta on kyllä kiva paikka. Siisti, viihtyisä ja mukavat valikoimat. :)

  VastaaPoista
 3. Mainio tutustumisretki. Olisi ollut ihan tarpeellinen retki, kun teemme saarimökin remonttia. Pitääpä harkita, jos jossakin vaiheessa Åblogit-joukkoon laitan hakemuksen, kun tällä alueella asustan.
  Kiva postaus! Hyvää tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!