tiistai 13. lokakuuta 2015

Löytö

Eilen bongasin facekirppiksellä ihanan tavaran, ja toki se oli pakko heti saada. Jälkein päin tuli mieleen että lapsuudenkodissani on pieni museo, josta ehkä olisin löytänyt samanlaisen tai vastaavan. No mielestäni edullisesti tän sain, niin pitihän se ostaa. Samaiselta rouvalta kävin jo ostamassa sienijakkaran lapsille. Sieltä varmaan tulee vielä tehtyä monet löydöt, kun rakennukset täynnä vanhaa tavaraa!Keittiömme uusi kaunistus, vanha kappa!

4 kommenttia:

 1. Kivan perunamitan löysit. Ja sinulla on ollut lapsuudenkodissasi pieni museo, nyt sinulla on tuplamitat. Onko tuo sienijakkara kärpässieni? Minulla on ollut sellainen pikkutyttönä.
  Löysin kivan blogisi Åblogien sivuilta.
  Olen juuri avannut uuden blogin (järjestyksessä toisen) Tuula's blogi. Ja avajaiset on arvonnan kera. Tule kurkkaamaan. Arvonnassa on voittona (2 kpl) Turku färityskrja aikaihmisil - se ilmestyi Turun päivänä.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa blogiini! Tuun kurkkaamaan blogiasi :)
  Sienijakkarasta puutuu pisteet, en tiiä onko se joskus maalattu uudelleen. Olen näitä jakkaroita nähnyt muutamia ja tämä meijän yksilö on tosi pieni ja söpö. Ja vielä en ole varma onko mulla tuplamitat. Pitää mennä museoon katsomaan :)

  VastaaPoista
 3. Ooo ihana <3 mä roudasin joku aika sitten tollasen jätti kapan meijän ulkorakennuksesta sisälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa kaipaako se nyt pienempää kaveria rinnalleen :D

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!