tiistai 1. syyskuuta 2015

Syksy saapui!

Niin se kesä on taas ohi, ja syksy on saapunut suruksemme ja iloksemme. Syksyn huonoin puoli on varmaan se että se tulee kesän jälkeen!! Mä kun olen lämmön ystävä, niin en tykkää koleudesta ja viileydestä yhtään, ja mun puolesta aurinko sais lämmittää vielä kaaaauan. Ja puh, lasten pukeminen. Just kun tottui siihen että t-paita ja shortsit riittää, niin pitää ruveta miettimään et miten ipanat tarkenee pihalla.
Mutta on syksyssä monia hyviä asioita. Ruska on kaunista, tuoksumaailma on ihana (monista tulee lapsuus mieleen) ja pimeät yöt. Lapset nukkuvat varmasti sikeästi, kun aurinko ei kurki mistään verhon raosta.

Pimeää, pimeää!!


Maanviljelijätkin ovat päässeet syystöihin! Serkkupoika siellä puimassa!Ja jottei hommat loppuisi kesken, niin rupesin tänään maalaamaan kodinhoitohuoneen seiniä uusiksi. Vanha, vihertävä väri ei ollut hyvä, ja näillä näkymin ensi viikolla (vihdoin) saadaan kaapistot kodariin. Seinät pitää olla siihen mennessä valmiit. Ja mitenkään firmasta ei ollut kiinni että kaapistot tulee nyt vasta, vaan ihan meijän omaa hitautta.Olen saanut kameraan uuden objektiivin, ja olen pikkuhiljaa opetellut sen kanssa kuvamaan (ja ilman automatiikkaa). Harjoittelukohteena on ollut esimerkiksi perhoset, kun niitä on nyt paljon liikkeellä. Mutta ne on niin nopeita (ja niin kauniita). Tämä kuva kertoo paljon...Ihanaa syksyä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kamalinta syksyssä on kyllä kylmyys, kun alkaa taas se kymmenen kuukautta vuodesta kestävä palelu :( Kai siihen taas tottuu...

  Mikä toi sun uus objektiivi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palelu, yök :/
   Uus objektiivi on 35mm :) Oon ehkä hitusen jo oppinut käyttämään sitä...

   Poista
 2. Just samaa oon tuskaillut, kun ehti hetken nauttia t-paitakeleistä ja nyt saa pohtia minuuttitolkulla, että mitähän vermettä sitä lapsille pukee pihalle päälle. Oi uusi kesä, tule jo!

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!