sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kodinhoitohuone

Mihin ihmisen energia katoaa? Mihin päivät valuu? Tämä teksti on odottanut viimeistelyä jo jonkin aikaa, mutta en vaan ole saanut aikaseksi tehdä hommaa loppuun. Oiskohan sillä ollut jotain vaikutusta että isäntä oli kuukauden työmatkalla, ja minä pyörittelin arkea kotona. Ainakin väsymys on tänä vkoloppuna ollut huimaa, mutta onneksi olen saanut levätä!! Mutta nyt asiaan!

Taas on otettu askel kohti valmista taloa. Tällä kertaa kohteena oli kodinhoitohuone ja eteinen. Saatiin vihdoin ja viimein tilattua kaapit Lupinilta, ja kolme viikkoa tilauksesta asentaja tuli laittamaan kaappeja paikalle. Ennen asennusta tyhjensin kodinhoitohuoneesta kaikki muuttolaatikot ja koritornit pois, ja vaihdoin seinien väriä.
Harmi kun ei tullut otettua huoneesta kuvaa silloin kun kaikkein pahin kaaos oli päällä. Eihän sinne meinannut edes mahtua sisään :) Onneksi tämä talossa vallitseva kaaos alkaa pikku hiljaa helpottumaan. Kaapit auttaa jo aika paljon asiaa, ja osallistumiseni facebookissa olevaan Minimalismipeliin. Pelissä poistetaan elämästä kuukauden ajan tavaraa sama määrä mikä on päivän lukumäärä. Ensimmäinen päivä yksi, toisena päivänä kaksi jne. Aluksi peli oli tosi helppoa, esim kylpyhuoneen tuotteista sain monen päivän poistot aikaiseksi, mutta kun päivät alkoi kakkosella alkoi olemaan jo haastetta pelissä. Itse kun halusin oikeesti päästä tavarasta eroon, enkä vain pelkästään laittaa niitä johonkin myyntiin. Eihän ne välttämättä mene kaupaksi. Lokakuuksikin on tulossa oma peli, joten siihen kannattaa osallistua, jos vähääkään tuntuu siltä että nurkissa on ihan liikaa tavaraa!

Kodinhoitohuoneen uusi ilme, olkaa hyvä!

Kodari ennen:


Seinien väri oli aivan liian vihreä ja synkkä. Löysin sävyn jostain blogista, ja niissä kuvissa väri näytti tosi kivalta. Ei sopinut kyllä meille!


Uusi väri on ihan pikapikaa valkattu K-Raudassa, mutta ihan ok valinta! Ainakin on valoisa huone!

Uudet kaapit kätkevät sisäänsä alakerran lattialämmityksen jakotukit, kaksi sähkökaappia, monen monta säilytyskoria, mankelin, hyllyjä ja paljon tavaraa :)Ja eteisen kaappi näyttää tältä. Nyt ei tarvitse enää katsoa takkeja pursuavaa rekkitankoa! Eteiseen vielä vähän tapettia, niin sitten alkaa olemaan listoja vaille valmis!


Kappeihin olen tosi tyytyväinen. Toimitus oli nopeaa, asennus vieläkin nopeampaa, ja jälkikin hyvää. Ja Lupiinin ovista meillä oli ennestään jo kokemusta edellisessä asunnossa, joten tiedettiin mitä tilattiin!


2 kommenttia:

  1. Hiljaa hyvä tulee. Ihanalta sävyltä näytti tuo aikaisempikin väri, mutta ehkä sitten luonnossa ei ollut niin kiva. Nyt on ainakin rauhallinen ja harmooninen ilme. Tuossa tilassa kun tulee vietettyä yllättävän paljon aikaa, joten sen pitää olla mieluinen ja toimiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taas kuvissa väri näyttää kivalta, mut ei sopinut kyllä yhtään tuohon tilaan. Varsinkin kun ikkuna on pohjoiseen/koilliseen. Nyt on ihana valoisaa!!

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!