sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Meillä kotona, osa pikkumakkari!


Häädin tänään perheen miehet ulos, ja rupesin siivoamaan. No juutuin sitten leikkimään kameralla, ja oli kulunut vasta puoli tuntia heidän lähdöstä, kun he tulivat jo takaisin sisälle. Ulkona oli kuulemma kamala keli. No höh! Sain pojan huoneen sentään siivottua.

Ajattelin sitten, että kun tässä vielä asutaan hetki, niin esitellään meidän kodin jokainen huone. Uusi koti kun tulee näyttämään varmaan aika erillaiselta. Nyt meillä on tummia kalusteita ja makkarissakin tummaa tapettia. Uusi koti tulee olemaan huomattavasti vaaleampi ja raikkaampi. Poikkeus taitaa olla tämä pikkumakkari vaaleutensa puolesta.


Pikkumakkari on ollut meidän esikoisen huone jo jonkin aikaa. Ensin sinne siirrettiin lelut, ja viime syksynä, ennen pikkuveljen syntymää, siirrettiin myös sänky. Ennen huone toimi "toimistona", ja sinne kerättiin kaikki mahdolliset romut ja ryjät... Vieläkin siellä on säilytyksessä tulostimet, kun niille ei oikeen muuta paikkaa löytynyt.

Huone ei ole koolla pilattu, mutta hyvin sinne yksi pikkupoika mahtuu. Oikella näkyvä liukuovikaapisto imee sisäänsä todella paljon tavaraa, puolet niistä varmaan ihan turhia... Uuteen kotiin Oliver saa sitten "uuden" sängyn, ja pinnasänky siirtyy veljelle.

Lipasto on Ikean Tarva lipasto, jonka olen kertaalleen maalanut helmi kalustemaalilla. Toista kerrosta en muka ole kerennyt maalaamaan ja vetimet odottaa vielä ostamistaan. Lipaston paikalla oli ennen hoitopöytä. Siksi hylly, lipaston yläpuolella, on noin ihmeellisessä paikassa. Vieressä olevassa Stuva hyllykössä on tulostimet lasten ulottumattomissa. 

Onko mikään ihme että haluan lastenhuoneiden seinistä neutraalit, 
kun leluista löytyy niin paljon värejä. 

Lipaston päädystä löytyy joulupukin tuoma pieni postilaatikko. Ja niin tärkeä pikkumiehelle. Harmi vaan että koko on todella pieni. Postikortit sinne sopii, mutta ei oikein muuta postia!


Saas nähdä mikä huone on seuraavaksi vuorossa!! (ja milloin edes ehdin sen tehdä :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!