lauantai 17. tammikuuta 2015

Innoissaan oleva emäntä!

Meillä isäntä lähti maanantaina työmatkalle, joten päivittäistä tiedoitusta raksan asioista en oo saanut tällä viikolla (isäntä kun käy pääsääntöisesti joka päivä töiden jälkeen raksalla). Joten yllätys oli tänään iso kun menimme käymään raksalla. Siellä on saatu vaikka kuinka paljon aikaan tämän viikon aikana!

Yläkerrassa on sisäkatot valmiit. Kaikkien märkätilojen seinälaatat on paikalla lukuunottamatta pesuhuoneen yhtä seinää johon ei ole vielä laattaa ja kodinhoitohuoneesta puuttuu "välitila" laatoitus. Alakerran vessassa on seinälaatat ja lattialaatat paikalla, wau!! Myös kaikki laatat on jo saumattu. Vaatehuone on maalattu kahteen kertaan. Eli sieltä puuttuu enää lattia, listat ja ovi, Ja sitten voikin jo ruveta asentamaan tankoja ja koreja paikalle.
Puhallusvilla puhallettiin eilen katolle, ja sitten kun ulko-ovi vaihdetaan, on meidän talo tiivis. Ulko-ovihan odottaa kellarissa asentamista, ja se on niin ihana!

Kylpyhuone. Ensi viikolla lattiaan vesieristys ja sitten laatoitus. Sen jälkeen listat ja kalusteet, ja sitten kylppäri onkin valmis!


Kodinhoitohuone. Omaan makuuni laatoitus tuli liian pitkälle, mutta eipä näitä enää muuttaa voi. Onneksi laatta on kaunis ja jälki hyvää!! (kuka nyt kastelee tuota seinää tuossa vesieristyksen vieressä kattoon saakka...)

Samoin tällä toisella puolella laatoitus jatkuu tuon palkin vasemmalle puolelle. Mielestäni turhan pitkälle tuli. Mutta näillä mennään!


Saiskohan sitä ensi viikolla jo vähän talvisempia kelejä. Nämä liukkaudet ja vesisateet ei oikeen enää innosta!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!