tiistai 17. joulukuuta 2013

Ensimmäinen joululahja!

Oltiin shoppailemassa miehelle vaatteita, ja "eksyin" Stokkan kenkäosastolle. Bongasin sieltä aivan ihanat Eccon saapikkaat. Mun on pitänytkin etsiä itselleni uudet ruskeat saapikkaat, kun vanhat on jo niin kulahtaneet (+rikki). Ja sitten vastaan tuli nämä ihanat kengät (ja ne sopi mulle jalkaan, ei meinaan oo ihan helppoa löytää saapikkaita näihin pohkeisiin). Mies lupasi ostaa ne mulle joululahjaksi. Sain kengät kyllä heti käyttöön ja jo seuraavana päivänä seisoinkin ne jalassa koko päivän myyjäisissä ja vitsi ne on hyvät jalassa. Ja tänään kun lähin kaupungille lounaalle, laitoin ne taas jalkaan. Ja kotiin kun pääsin niin jalat ei olleet yhtään väsyneet. Mä oon tullut siihen tulokseen et laadukkaisiin vaatteisiin ja kenkiin kannattaa panostaa. Ne kun kestää monta vuotta kovemmassakin käytössä!
(pahoittelen kuvan huonoa laatua, tää on tämmönen nopeesti kiireessä otettu kuva)

Marraskuussa kerroin (klik) että ruusu yrittää kukkia parvekkeella. Säälin kukkaa ja mietin jo että mitä sille teen. Kaverini sitten ehdotti että leikkaa kukat ja laita ne maljakkoon. Viime viikolla sitten näin tein ja nyt ruusu kukkii kauniisti lasissa. Nyt pitää toivoa että saan itse ruusun talvehtimaan ja saan sen istutettua ens vuonna tontille! On kyllä kaupan ruusuksi sitkeä tapaus!
Huomaa että mulle on tullut tonne alas tommonen tykkää laatikko, saa painaa! :)6 kommenttia:

 1. Tosi kivat kengät, ihan munkin tyyliset! Kivaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne on niin hyvät jalssa :D Kiitos samoin!

   Poista
 2. Tosi makeen näköset saapikkaat! Mulla ei oo toivoakaan, että tommosia saisin näihin kinttuihin. Ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mullekkaan oo itsestäänselvyys :)

   Poista
 3. Kuule mun ihan tavalliset pienet ystävänpäivän ruukku ruusut on niin isoja ja kukkii koko kesän, et kyllä sun ruusullakin toivoa on.

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!