sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Esittely ja arvonta!

Heipä hei! Aattelin et olis jo aika esitellä vähän itseni. Ja näin syntymäpäivänä esittely on hyvä tehdä, niin ikäkin on sitten oikein. Eli olen 33-vuotias ja lapsuuteni oon elänyt maatilalla. Aikuiseksi tultuani muutin Turkuun (30 km päähän kotoa). Kaupungissa on ollut ihan kiva elää, mutta aina olen sanonut että maalle vielä palaan. Ja tämähän tulee tapahtumaan ensi vuonna, jihaa!! Lasta en rupea kasvattamaan keskellä kaupunkia.
Töitä oon aina ollut kova tekemään, ja oonkin tehnyt kaikenlaista. Paperilla mulla on ammatteina kivi- ja metallialan artesaani ja tuosta myyjän työstäkin on jonkinlainen kurssi käyty :) Eli myyjä hommia tällä hetkellä teen, tai siis nyt olen hoitovapaalla. Kovasti on mietinnässä että mikä musta tulee isona. Myyjäksi en ole jäämässä.
Koko ikäni olen harrastanut partiota, ja edelleen olen aktiivisesti toiminnassa mukana. Partio onkin ollut mun henkireikä kaupungissa asuessa.
Mies on minua vuoden vanhempi ja ollaan nyt 5 vuotta oltu yhdessä. Isäntä oli merillä silloin töissä kun tavattiin, ja olimme tunteneet viikon kun hän lähti kuukaudeksi seilaamaan. Et ollaan totuttu siihen et toinen ei oo koko ajan kyhnäämässä vieressä.
Ihana poikamme on nyt vuos ja neljä kuukautta, ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää joka päivä.


Ja koska tänään on juhlapäivä, niin pistän arvonnan pystyyn. Arvon osallistujen kesken itsetekemäni lumihiutale korun. Arvonta suoritetaan 8.12. illalla. Arvan saat kun liityt lukijaksi ja kommentoimalla tätä postausta. Arvonta suoritettu 8.12.2013


10 kommenttia:

 1. Onnittelut synttärisankarille! :)
  Ja siis v-a-u, mikä koru! Ihanaihana, ehottomasti mukana! :)

  VastaaPoista
 2. Onne Onne Onne!
  Mä olisin kans mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Koru ois kiva lahja pikkusiskolle, joten osallistun arvontaan. :-)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea! Kiva kuulla sinusta. Kaunis koru. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Onnea♥
  Arvan nappaan mukaani ^_^

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!