torstai 3. lokakuuta 2013

Lastenvaatteet

En olis uskonu sillon joskus ennen pojan syntymää ja odotusta, että mä hurahtaisin lastenvaatteisiin. Tai no ei tää onneks kauheen paha hurahtaminen oo, mut kyl pojal on todella paljon vaatteita. Ostin pojal kuukaus sitten uuden lipaston vaatteille, ku vaatteet ei mahtuneet enää hoitopöydän laatikoihin. Kuvittelin että lipasto on niin iso että kaikki vaatteet mahtuu sinne hyvin. Mut toisin kävi. Kun viikkasin kaikki vaatteet lipastoon, se oli täys, oho! Raakasti sit laitoin kaikki vähänkään pienet vaatteet pois. Se on aina niin vaikee hetki, kun mitään en haluis laittaa pois (odottamaan jos joskus tulee toinen).


Polarn O. Pyretin vaatteet on aikast ihania. Aika paljon ole niitä ostanut käytettynä, kun ovat niin laadukkaita että säilyvät hyvänä vaikka oliskin jo jonkin verran käytetty. Tosta kuplavolkkari kuosista O:lla oli kesäyöppäri (lyhyt hihainen ja lahkeinen koko puku), vaik me kyl käytettiin sitä ihan päivällä.
 Sit oon kyl kans aika hurahtanut Me&I:n vaatteisiin. Ja myös niitä oon ostanut jokin verran käytettynä. Niissä on tietyissä väreissä kyl aika paljon haalistumaa ja reikiintyy herkästi (myös omaan vaatekaappiin on eksynyt aika paljon meandin vaatteita...), mut silti ne on niiin ihania! Parin vkon päästä mulla onkin omat meandin kutsut!!


Syyskuussa rupesin miettimään että mitäs pojalle puetaan päälle, kun ilman rupee kylmenemään ja rattaisiin pitäis mennä nukkumaan päikkäreitä. Viime talvihan meni käyttäessä äitiyspakkauksen vanupukua (toppapuku oli jopa 3 kertaa päällä), kun vaunukoppa oli niin suojaisa ja rattaisiin siirryttiin keväällä. Aattelin et välikausihaalarit ei oo mukavat nukkua, ja katsoin netistä mitä vaihtoehtoja on välikausipuvuille. Löysin Reimalta windfleece-haalarin joka on tuulen pitävä ja hengittävä. Ja parasta on että lahkeen suut saa kännettyä kiinni. Päätin sitten tilata haalarin kun multa löytyi vielä ale-koodi reimalle, kun kesällä oli tilannut talveksi alesta toppapuvun. Otin haalarin tarkoituksella reilun kokoisena, niin on sitten ihana nukkua rattaissa. Oon kyl tykänny haalarista paljon. Hyvä ostos!
Ostin pojalle keväällä Tutan paidan ja mielestäni siinä oli tosi tiukka kaula-aukko. Unohdin sitten tehdä reklamaation myyjäliikkeeseen, ja kun siivosin pojan vaatteita paita tuli vastaan. Lähetin paidasta palautetta Tutalle ja sieltä oltiin yhteydessä minuun. Lähetin heille pari kuvaakin kun paita oli pojan päällä, ja sitten ei kuulunut mitään. Kunnes yhtenä päivänä tuli Reimalta kirje. Ihmettelin että mitä mä nyt oon tilannut. Siellä olikin uusi paita pojalle (eri kuin ostamani). Yllätyin kyllä iloisesti! Vaikka en heiltä mitään vaatinut, kunhan jätin palautteen.


Vihdoin tontilla on alkanut tapahtumaan. Toivottavasti piha saadaan tämän vkon kuluessa siihen kuntoon että voidaan pyytää kaivuri hommiin!! :D


4 kommenttia:

  1. En minäkään olisi uskonut hurahtavani lastenvaatteisiin :D

    VastaaPoista
  2. Meillä on myös paljon Polarn o. Pyretia, tosi laadukkaita. Tosin lasten isovanhemmat niitä ostaa :) Mulla on sulle blogissani pieni haaste.

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!