perjantai 20. syyskuuta 2013

Arvonta on suoritettu!

No niin, puoli vuotta on kulunut tämän blogi-sepustusten äärellä ja oli arvonnan aika. Oliver poikamme toimi onnettarena ja nosti kulhosta.... Rumpujen pärinää........ Saijan lapun blogista Särän Sähellykset. Paljon onnea Saija! Ollaan yhteydessä palkinnon suhteen.

Eilen sain vähän kokea helpotuksen tunnetta, kun pyysin serkkuani apuun tontin siivoamisen suhteen. Serkkuni lupasi tulla mettäkärryillä siirtelee tekemiäni kasoja, ja samalla häneltä kuulin eräästä firmasta, mikä voisi tulla hakemaan risut hakkeeksi. Ja samainen firma ottaa myös kantoja vastaan (niitä kun tulee olemaan paaaaaljon). Heti kun saadaan risut siivottua, niin otan yhteyttä firmaan!! :) Jotenkin helpotti heti et tietää et asiat todellakin saadaan eteenpäin. Ja ensi viikollahan on se ympäristölautakunnan kokous. Jänskättää!!! Ja isäntäkin tulee kotiin ensi viikolla ja sit voidaan ruveta tekemään rakennuslupa hakemusta, vihdoin!

Sitten kun tämä blogi täyttää vuoden, on meillä jo talo pystyssä ja toivottavasti sisätyöt on hyvällä mallilla. Ja mä varmaan tutkin kuumeisesti kasvikatalogeja ja mietin mitä kaikkea pihaan istutetaan :)

2 kommenttia:

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!