maanantai 10. helmikuuta 2014

Kellarilla on katto!

Viime torstaina saatiin vihdoin ontelolaatat tontille ja nyt sitten kellarilla on katto. Ihanasta vesisateesta johtuen meidän tie oli viime viikolla aika jäinen ja auto millä ontelolaatat tuli niin ei päässyt ajamaan tietä ylös. Sinne sitten tilattiin kiireellä mursketta (hiekotuksesta ei ollut apua, tie hiekotettiin to aamulla) ja sitten auto pääsi ajamaan ylös. Tulee olemaan varmaan meille ihan tuttua huttua :) No oma mielipiteeni oli että tiehen laitettiin liian hienoa tavaraa. Järeetä mursketta vaan, niin tie pysyy kunnossa nyt kun siellä ajetaan isoilla autoilla. Vähän siellä vielä on hommaa ennen kuin talopaketti tulee. 
Kävin tänään siellä katsomassa ja ihmettelin kuinka korkea kellari onkaan sisältä. No onhan sinne vielä tulossa tavaraa pohjalle, mutta ei mitenkään ahdistava kellaritila.Kyllä varastotilaa tulee tarpeeksi!
Tuonne pimeään nurkkaan tulee mun askartelutila <3


P.S. Nämä kuvat on nyt sitten otettu mun järkkärillä. Onkohan ne yhtään parempia kuin vanhat?
4 kommenttia:

  1. Sun oma askartelutila <3 nyt kadettaa. No ehkä kun saadaan meidän kellari joskus kuntoon niin saan sinne mun romppeille paikan. Toisaalta haaveilen että siirrettäis meidän makkari kellariin :P

    VastaaPoista
  2. No niimpä! Siit tulee niiin hieno, eikä aina tartte siivota askarteluja pois, jos lopettaa askartelut siltä päivältä!!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva, että saat oman askartelupaikan. Mulla on se askarteluhuone, mutta tällä hetkellä tuntuu, että sinne asti ehtii ihan liian harvoin... ;) Kivasti on talo edistynyt!

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!