sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Rakentaminen ja Sisustaminen messut

Täällä Turussa on nyt viikoloppuna Rakentaminen ja Sisustaminen messut, ja me käytiin eilen siellä pyörähtämässä. Mutta meille ei jäänyt messuista mitään käteen. Paitsi meijän "mini"mies näki ekan kerran elämässään Muumipeikon ja pikku Myyn, ja oli ihan myyty. Muumipeikon kuonoa halailtiin niiin paljon. Ja huuto tuli ku lähettiin heidän luotaan pois. Isot pojot muumeista Naantalin ständille! Mielestäni tuota sisutamista oli aika vähän tuolla, enkä kyllä saanut mitään uusia ideoita. Mut eipä haittaa, kiva aamupäivä oli silti!!

Tänään oltiin aamupäivällä vähän pulkkailemassa, mutta ei poika siitä saanu mitään ahaa elämystä. No eiköhän tätä talvea vielä riitä, niin mennään uudelleen testaamaan!

Tulppaanit ilostuttavat tällä hetkellä mun elämää! :)


p.s. Ens viikolla on luvattu lämpötilan olevan nollassa, jokohan meijän viimeiset valut saadaan aikaiseksi?!

4 kommenttia:

 1. Me käytiin lauantaina kans pulkkailee ja tyttö tykkäs kyl. Mäet ja pulkan "kaatumiset" oli niin kivoja että piti kovin hihkua. Toivottavasti pääsette valamaan viimeset valut. Sieltä se uus koti kohta nousee.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin ollaan nyt ihan nollassa, kivaa kyllä kun on lämpöisempää, mutta ei tarvitsisi ihan loskakeliksi mennä :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tää kyl mikään ihanne keli oo, mut saadaan sentään kellari valmiiks :) Kiitos samoin!!

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!