torstai 6. helmikuuta 2014

"Hän" on täällä!

:) Vihdoin ja viimeinen kävimme eilen ostamassa mulle meille järjestelmäkameran!! Nikon D5200 meille nyt sitten tuli. Oi että kun mä oon innoissani. Mutta mutta, emmä osaa käyttää tota. Tai siis osaan, mut eipä nuo kuvat mitenkään erikoisia oo... No olen jo ilmottautunut Nikon kamerankäyttö kurssille, ja vielä ilmottaudun Rajalan omalle kurssille. Molemmat kun kuuluivat kameran hintaan. Ehkä sitten alkaa kuvatkin olemaan parempia :DTontille on tänään tullut ontelolaatat. Tai no toivottavasti ovat tulleet, kun siellä on ollut vähän liukkauden kanssa ongelmia. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

10 kommenttia:

 1. Sä voit sit opettaa muakin! Sillon ei ollu kurssia täällä, kun mä sain omani..

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä kivalta ja varmasti opit käyttämään sitä kohta! Täytyy vain kuvata ja kuvata eikä noista kursseistakaan varmasti haittaa ole, munkin pitäisi päästä kyllä! Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, eipä sitä muuten opi ku kuvaamalla :)

   Poista
 3. Ooooo, onnea uudesta perheen jäsenestä! :) Nyt vaan räpsimään kuvia.

  VastaaPoista
 4. Vähän ku hieno ♡ mulla on haaveena myös uusi kamera nykyisen jätkkärin tilalle. Se ei enää tee mielellään mun kanssa yhteistyötä :/ kyllä opit varmasti nopeasti käyttään!

  VastaaPoista
 5. Samanlainen ku mulla, mut toi sun on vaan vähä uudempi ja parempi. :) Mä oon vasta nyt innostunu harjotteleen muutaki ku automaattia, vaik kamera on monta vuotta vanha. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan koska mä opin käyttämään tota, vaik kyl tänään mä osasin käyttää kameraa paremmin ku mies :D

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!