tiistai 19. heinäkuuta 2016

Juhlia, juhlia!

1,5 viikkoa sitten tuli 4-vuotta siitä kun minusta tuli äiti ekan kerran. Suht koht nopean ja helpon synnytyksen jälkeen sylissäni oli melkein 4 kiloinen pojan jässikkä. Neljä vuotta on mennyt nopeasti, ja nyt tuo vauhtiveikko on kasvanut 53 senttimetristä melkein 114 cm pitkäksi pojanviikariksi. 
Synttäreitä juhlittiin, taas, pitkän kaaavan mukaan. Ensin kestittiin sukulaisia, seuraavana päivänä ystäväperheitä ja sitten vielä yhtenä päivänä oli Oliverin ystäviä. Joten on tullut leivottua, siivottua ja vielä leivottua. Juhlien teemana oli Ryhmä Hau, ja piti tilata juhliin hieno Ryhmä Hau-kakku, mutta olin myöhässä asiani kanssa ja mistään en sitä enää saanut. No tein sitten itse kakun, ja voi hohoijaa, en tee enää ikinä täytekakkua. No ehkä pitäis joskus harjoitella... Cupcaket onneksi onnistui! (ekan päivän juhlissa ei vielä kyllä ollut kuorrutusta, en vaan kerennyt tekemään).
                           


Kotikin oli niin ihanan siisti. Pakko kyl kehaista et koti on vieläkin aika siisti. Isäntä lähti juhlien jälkeen taas reissuun :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!