tiistai 14. kesäkuuta 2016

Rytölästä pihaksi, osa 2!

Iski eilen illalla väsymys, ja jäi päivitys omasta mielestä keskeneräiseksi. Löysin tänään tabletilta kuvan keväältä, jossa näkyy aika hyvin pihan muutos.

Kevään karuus on kyllä aika kauheeta, ja onneksi myös nuo kaikki oksakasat (noin 15) saatiin myös pihasta pois. Kolme traktorikuormallista niistä tuli (kunnolla kun runnottiin).

Mutta eipä ole enää jyrkkä rinne!

Lasten leikkialue on jo kaivurin jälkeen kokenut muutoksen, kun isäntä istutti vuorotellen koivu- ja rinneangervoa leikkialueen reunaan. Kukkivat sit kivasti valkoisena ja pinkkinä (aina kolme vierekkäin samaa väriä). Tais tulla vähän harvasti kun taimia jäi vielä istuttamatta, mut eiköhän nuo pian täytä tuon alueen. Tuohon on tarkoitus laittaa siirtonurmi, että lapset saa alueen pian käyttöön. Kovat hintavertailut käynnissä!


Myös kivenkolot ovat alkaneet samaan kasveja. Ystävältä sain kaksi isoa isomaksaruohoa, ja toisen laitoin valkoisten sammalleimujen ja pinkkien mätäsleimujen kaveriksi

Omenapuut huvitus ja punakaneli on istutettu ja samoin myös nauvon sokeriluumu (kuvassa). Vielä vois hankkia pari kirsikkapuuta.

Tässä oli ennen isoja kiviä, mutta ei ole enää yhtään, jes!

Kumpa päivässä olisi enemmän tunteja ja myös hetkiä jolloin ei tarvitsisi puutarhan hoidon lomassa vahtia lapsia. Ehtisi vähän enemmän, hehehee!

Niin ja me ostettiin myös ruohonleikkuri. Menee noin 10 minuuttia ja kaikki nurmikot ajettu. Mutta eiköhän nurmikkoala tästä kasva pikkuhiljaa. 

terkuin: Nurmikon leikkuu-fani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!