torstai 11. helmikuuta 2016

Kirjahyllyn kunnostus

Kuopuksen huone huutaa tyhjyyttään, ja oon miettinyt mitä sinne hankittaisiin. Viime viikolla vielä kannoimme huoneessa olleen lipaston väliaikaisesti kodinhoitohuoneeseen. Tyhjää siellä siis on! Toria selatessa eteeni osui kirjahylly, josta ajttelin että saan maalipurkin ja pensselin avulla kelpo hyllyn. Ja kun hintakin oli vain 10€, niin ajelimme isännän kanssa hakemaan tuon kalusteen.Ennen maalausta pyyhin hyllystä vain pölyt pois. Mutta kaksi kerrosta maalattuani, huomasin että olisi pitäny maalata hylly ensin pohjamaalilla. Ihana, kellastunut männyn väri puski aina vaan harmony maalin läpi. Loppujen lopuksi maalasin neljä kerrosta, ja silti jostain kohdin paistaa keltainen läpi. No tulipahan taas opittua uutta. Ensi kerralla ostan myös pohjamaalia!


Hylly ei ole kovin iso, mutta sopii hyvin lastenhuoneeseen (kunhan kukaan ei keksi kiivetä siinä..). Omasta mielestäni oikein onnistunut muutos vähällä vaivalla !
(onneksi kellarissa on tilaa touhuta!)


Nyt saa tavaroita johonkin esillekkin! Vaikka ei ne siellä taida kauan pysyä.


Mutta mitä kylppärissä vihdoin tapahtuu... 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaisesti kävin jo kurkkaamassa. Pitää paremmalla ajalla vielä tutustua blogiisi :)

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!