tiistai 21. heinäkuuta 2015

Taidetta poikien huoneisiin!

Keväällä ostin lastenmessuilta Viljamin Puodin panda julisteet molemmille pojille heidän uusiin ja hienoihin huoneisiin. Ja kuinka yllättävää että nyt vasta sain ostettua kehykset. Kehyksiä olen pari kertaa aikasemmin jo Ikeassa katsellut, mutta olessani epävarma mikä julisteiden koko olikaan, niin kehysten ostaminen on jäänyt. Tänään käydessä Ikeassa päätin että nyt ne kehykset ostan, oli ne sopivat taikka ei!
Käteeni osui Nyttja kehys jossa lasin tilalla on kestävä muovi, mikä on aika jees juttu lasten huoneessa. Siellä kun voi sattua vaikka mitä. Toinen hyvä puoli on että kehykset on todella kevyitä. Ja kolmas hyvä puoli oli kehysten hinta, vain 6,99€ kpl. Eli jos koko olis ollut huono, enkä olisi jaksanut tuotteita palauttaa, niin en olisi mennyt konkurssiin.
Seinälle julisteita ei vielä saatu, mutta eiköhän kun isäntä suvaitsee taas jossain vaiheessa saapua kotiin, niin saada taulut seinään.
2kk ollaan asuttu täällä ihanassa kodissamme, ja pikkuhiljaa tavarat 
alkaa löytämään paikkansa, vihdoinkin!

2 kommenttia:

  1. Oi mitä ihania Panda-tauluja! Ja niin kauniit tapetit niiden taustalla.. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiks ookkin :D Tapetteja oon nyt jo miettiny et oliko ne oikeet ratkasut, mut eiköhän ne oo, kun kovasti niistä tykkään. Varsinkin tähtitapettia mietin et oisko sittenkin pitäny laittaa autotapettia...

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!