perjantai 10. huhtikuuta 2015

Juhannukseksi uuteen kotiin (ja ei naurata kyllä yhtään...)

Hommat ei nyt vaan suju. Tai raksalla kaikki on ok, ja alkaa olemaan jo aika valmista. Mutta isäntä lähti tiistaina yllättäen työmatkalle pariksi viikoksi, ja sen takia taas muuttopäivä siirtyy. Rupee oikeesti jo nyppii. Viime kuussa piti muuttaa, sitten se siirtys että ennen vappua muutetaan. Mut ei muuteta niin ei muuteta. Et eiköhän sit juhannussaunaan pääse..

Edellispäivänä ja eilen on asennettu portaita ja ensi maanantaina tulee keittiön kivitasot. Parkettikuorma saapuu 2 viikon päästä. Ne kun saadaan lattiaan, niin alkaa olemaan aika valmista. Kunhan vaan pääsis sit muuttamaan...

Keskeneräiset portaat

Tiskikone, jeee!!
En oo vielä ihan varma tästä kodinhoitohuoneen seinien väristä. Saa nähdä meneekö vaihtoon..


Esikoisen huone

Kuopuksen valtakunta (listoja ja pistorasioita vaille valmis huone)Kyllä ihminen välillä niin pölhö. Kävimme eilen raksalla, ja katsoin et kellariin on jäänyt valo päälle. Täytyykin käydä sammuttamssa se. Lähdin ulkokautta kellariin, sammutin valon ja tulin takaisin. Kunnes tajusin että olisin päässyt sisäkauttakin kellariin. Miten sitä nyt sitten oppii kulkemaan kellariin sisäkautta kun tähän saakka on joutunut kiertämään ulkokautta :)

2 kommenttia:

  1. Odottavan aika on pitkä. Onneksi palkinto on varmasti kaikkien siirtyneiden aikataulujen arvoinen. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!