lauantai 28. helmikuuta 2015

Kodin 1 ja Anno


Sain Åblogien kautta kutsun tutustumaan Kodin 1:sen kevään sisustustuuliin ja Anno tuotesarjaan.

Oli ihana lähteä tutustumaan tavarataloon, kun olen tässä uudessa Kodin 1:ssa käynyt vasta muutaman kerran (onhan se ollut jo auki yli 2v.), vaikkakin mukaani tuli myös meijän vaavi, kun isäntä on työreissussa.

Tervetulleeksi meidät toivotti tavaratalonjohtaja Jarmo Ahlroos, joka kertoi meille mm. että rakennus on pohjoismaiden ensimmäinen passiivimyymälärakennus. Myymälän valaistus on myös fiksusti kehitetty, eli siellä ei pidetä yhtään ylimääräisiä valoja päällä ja valaisimissa on liiketunnistimet. Eli jos jossain osassa tavarataloa ei liikuta myymälän ollessa auki himmenee sen osan valot. Järkevää nykyaikana!

Annosta oli kertomassa Pia Lehtovuori ja Riija Huhta-Aho. Kuulimme kevään uutuksista ja periaatteista miten ja missä Annoa valmistetaan. Monet meistä yllättyivät kun kuulimme että Anno tuotesarjaa valmistetaan niin ekoloogisesti ja eetisesti kuin nykypäivänä on mahdollista. Kaikki mikä on mahdollista niin valmistetaan Suomessa ja lähimaissa. Mm. kierrätyslasia käytetään paljon (tulevat eteläisestä euroopasta), pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän materiaalia ja tehtaiden työoloihin on kiinnitetty huomiota.

Myös tavaratalon visualistit kiersivät meidän mukana, ja he vastailivat meidän kysymyksiin.

Kevään Anno uutuuksia!


Tämä nojatuoli vois muuttaa meille vaikka heti!Pari tuntia meni nopeasti, ja kaikkien mukana olleiden muistikorteille tallentui paljon kuvia. Kierroksen jälkeen pääsimme nauttimaan Naantalin Aurinkoisen iltapalasta. Vatsa ja pää täynnä (toisessa ruokaa ja toisessa ideoita) lähdimme kotiin! Innokkaimmat lähtivät vielä shoppailukierrokselle, mutta valitettavasti minun piti lähteä kotiin päästämään lapsenvahdit kotiin. Mutta lista on jo tehty mitä pitää mennä ostamaan, kun isäntä saapuu reissultaan kotiin!

Anno pellavalakanat on ainakin ostoslistalla...

8 kommenttia:

 1. Kodin ykkösen anno tuotteet ovat kyllä kauniita :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit että harmitti kun en pystynytkään paikan päälle! Terkut vaan sohvan pohjalta, flunssa jyllää.. Annosta oon tykännyt pitkään ja kaikenlaista löytyykin kotoa. Ja aikast kivan huokeen hintasiakin tuotteet on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi et oot kipeenä, ois ollu kiva nähdä! No pian voit tulla meil kaffel!

   Poista
 3. Minullekin tuli aikamoinen ostoslista - ja isäntä pitää jättää jonnekin aviomiesparkkiin ostosten ajaksi - sen verran kivalta tuntui ihan rauhassa saada tutkia kaikkia ihanuuksia;)
  Kiva oli myös nähdä teitä kaikkia paikalle päässeitä pitkästä aikaa - ja hienosti antoi teidän vauveli sinun kierrelllä - ja meidän muiden;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No empä hienosta niin tiedä ;) Osa asioista ainakin meni multa vähän ohi, eikä johtunu siitä et oisin ihaillut tavaroita...

   Poista
 4. Olipas kiva tavata taas! Kivoja kuvakulmia sinulla on kameraan osunut! Ostoslista on täälläkin pitkä, pellavalakanat minunkin listassa ykkösenä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Ja kiitos! Kohta ne ihmettelee ykkösessä et miks heijän pellavalakana myynti on noussut niin paljon, ku "hullut" åblogit hamstraa niitä ;)

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!