lauantai 30. elokuuta 2014

Talomaali

Voi kumpa näkisin jossain täydellisen talon värin ja vois vaan mennä kysymään mikä se väri on. Talo todellakin piti maalata tänä vuonna, mutta kun ei sitä oikeaa väriä vaan löydy :/ Nyt tarvittais varmaan "täydellinen"värimyyjä. Jos jollain on tämmöinen henkilö tiedossa, niin vinkatkaa :D

Testiseinä, alimassa laudassa ja irtolaudoissa on mun sekotelmia, mut ei ne oo mistään kotoisin. Jos noista väreistä pitäis nyt valita, niin otettais toi kolmanneks yli, eli kaikkein tummin. Noi siniseen taittuvat on kyl ihan nou nou. Värin pitäis olla harmaa joka taittuu lilaan, mut taitaa olla mahdoton yhtälö...


No samalla kun oon pähkännyt näitä värejä niin yläkerta on edistynyt. Eilen kun siellä käväisin niin yläkerrassa oli melkein kaikki SPU-levyt paikalla. Kameraa en muistanu ottaa mukaan, mutta tänään uusi yritys. 


Ennen SPU-levyjä.

Piti väsätä ulko-oveen pieni koriste, materiaalia kun riittää :)Vielä tämä ja huominen päivä aikaa osallistua arvontaan, klik!

5 kommenttia:

  1. Ennen kun luin että mikä on sun lemppari noista väreistä mietin mikä myn silmää miellytti... päädyttiin samaan :)

    VastaaPoista
  2. Joo eipä käy katteeks tuo värien etsiminen.. mutta etteköhän te hyvän sävyn lopulta kuitenkin löydä! :) Just yks ilta kävelyllä ihailtiin teidän taloa, on se kyllä hienolla paikalla!

    VastaaPoista
  3. Mustakin kolmanneksi ylin paras:)

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!