tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesä, kesä, kesä!!

Ihanaa kun on kesä! Voi kävellä vähissä vaatteissa tienvartta ja kerätä ihania luonnonkukkia. Tuli meinaan ihan loistava fiilis eilen raksalla, kun käytiin tarkistamssa että joko Waarin hernepellossa olis herneitä. Samalla keräilin kukkakimpun kotiin. Tunnelma on niin eri kuin kaupungissa. Ei tämmöistä ole kaupungissa (ainakaan keskustassa)!
Eilen kävi meijän tulevaa kotia katsomassa Itävallasta saakka vieraita. Tätini ja hänen miehensä ovat lomalla Suomessa, ja kävivät tarkistamssa millaisen pirtin olemme saaneet pystyyn. Kovasti ihastelivat!

Uskomattoman ihana tuoksu tulee näistä luonnonkukista. Yölläkin kun heräsin haistoin kukat makkariin! Tykkään!


Kävin eilen myös ostamassa 5 kg laatikon mansikoita, ja illalla perkasin ne ja osan jopa sain pakkaseenkin. Tänään ostin lisää rasioita, ja jossain vaiheessa laitan loputkin pakkaseen. Kesän herkkuja talveksi! (onneksi Waarin pakkasessa on tilaa, vien ne sinne väliaikaiseen säilöön). Sitten kun herneet kypsyy Waarin pellossa, pakastan niitäkin. Ja mustikoitakin ajattelin pakastaa. Ja ja.... :D

Ja sitten päivän ihanuudet! Bongasin kesäkuun lopulla Oma koti onnenpesä-blogissa alekoodin Sisustusliike Sikuriinaan. Äkkiä tutkimaan löytyiskö nettikaupasta jotain ihanaa, ja löytyihän sieltä: Uuteen kotiin ihania tähti käsipyyhkeitä! (ylläri) Ja...


... jonkin aikaa himoitsemani päiväpeitto pojan tulevaan huoneeseen. Ihan niin harmaa se ei ollut kun ehkä oisin halunnut, mut kyllähän tuo pojalle käy hyvin. Ja on ihan loistava kun on käännettävää mallia. Jos tähdet rupee kyllästyttää voi ottaa raidat esille!
Seuraava päivitykseni on 100. päivitys, ja arvontaa luvassa... Joten pysy "kuulolla"!

2 kommenttia:

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!