maanantai 8. huhtikuuta 2013

Aika kuluu!


Vitsi sentää ku viime viikko meni nopeesti. Edes tänne en kerenny kirjotella mitään päivityksiä. Mutta siis tontilla asiat etenee. Ennen pääsiäistä kävin metsähoitoyhdistyksen ihmisen kanssa katsomassa niitä puita ja sovittiin että mettäkone tulee kaatamaan puita tällä viikolla. Pääsiäisen lauantaina oltiin mieheni ja miehen vanhempien kanssa raivaamassa pienempää puustoa pois mettäkoneen tieltä. Oli raskas ja piiiitkä päivä, mut saatiin paljon aikaseksi. 




Näin se maisema muuttu pikku hiljaa. Ja tänään se maisema muuttuu radikaalisti. Mettäkone menee tontille tänään ja kaataa lähestulkoon kaikki puut tästä rinteestä. Täytyy varmaa illalla ajella sinne katsomaan :)


Puiden välistä pilkottaa jo taivas!



Tähän se talo sitten tulee <3


Viime viikolla vastaava mestari ja arkkitehti kävivät meillä ottamassa tiedot suunnittelutarveratkaisua varten. Arkkitehtii piirtää tarvittavat kartat tämän viikon aikana. Sitten kun kartat on piirretty, täytyy käydä keräämässä rajanaapureilta nimet paperiin, että saadaan paperit kuntaan. Ja toivottavasti toukokuussa päätös ulos kunnasta. Toiveena olisi että rakennuslupa saataisiin ennen heinäkuuta, kun kaikki jää silloin lomille. Eli toisin sanoen, jos kaikki menee niin kuin ollaan toivottu, heinäkuussa alkaisin montun kaivaminen, jeee!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!