sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Mukavaa Palmusunnuntaita!Täällä Turussa ainakin on hieno ilma. Oli mukava tehdä vaunulenkki koiran ja pojan kanssa. 
Kävin sitten to kuulemassa ensimmäisen tarjouksen talopaketista ja kyllä ne summat vaan on huikeita :( Kumpa olisikin rahaa ku roskaa. Ja pe mies toiselta talofirmalta ensimmäisen suunnitelmapiirroksen. Eikä sekään kyl oikeen miellyttäny. Mut jotain positiivista sentään et vihdoin tehtiin päätös (tai mies teki) et ketä otetaan vastaavaksi mestariksi. Meen mestarin kanssaan varmaa ens viikol tontil vähän katsomaan et millanen soppa meillä siellä on :D

Muuten tää viikko onkin menny sit shoppailessa. Parina päivänä käytiin pojan kanssa Sokoksen 3+1 ja eilen oltiin ystävän luona Me&I kutsuilla. Parhaimmat Sokokselta mukaan tarttuneet tavarat oli pojalle superfit:n nahkakengät ensikengiksi (kokoa 23!! Ei tuuli ainakaan kaada poikaa) ja Pentikin vekki-valokuva kehys 2:lle kuvalle. Laitoin pojan kerhokuvat heti siihen. Meil on ennestään jo tosta vekki-kehyksestä iso, 8:lle kuvalle oleva kehys. Nyt tämä pieni pääsee iso viereen :)
Me&I kutsuilta olisin halunnu ostaa vaikka mitä, mutta täytys valkata ne mitkä ehdottomasti haluan. Molemmat saatiin paita ja housut. Niitä nyt sitten odotellessa.

Eksyin mä Sokoksella ollessani myös Eurokankaaseen hakemaan pimennysverhoa makkariin, ku pikkumies on ruvennut heräämään aikasemmin kuin ennen. Ja aattelin jos se johtuis tuosta ihanasta auringosta. Vaikka meillä onkin jo makkarissa tummat verhot ja sälekaihtimet kiinni, ni verhot on kuitenkin niin ohkaset, et valo tulee läpi. Nyt vaa tartteis istuu hetkeks ompelukoneen ääreen. Mitenköhän se onnnistuu ton poitsun kaa, ku ollaan kaksin. Päiväuniakin nukkui vaan puol tuntii, eli heräs just sillon ku tultiin sisälle. Mistäköhän nyt tuulee ku normaalisti nukkuu 2 h!!


Pikkumiehen ensikengät <3


Makkarin pimennysverhokangas, raidat tulee pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!