sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kodin sydän

Jos vihdoin rupeisin esittelemään meijän taloa, kun ollaanhan täällä asuttu jo yksi vuosi! Uskomattoman nopeasti vuosi meni, mutta on vuodessa paljon tapahtunutkin. Talo on melkein valmis sisältä, ja ulkopuolellakin on aika vähän enää laitettavaa.
Sisältä puuttuu enää muutamia listoja (ne kaikkeista vaikeimmat), keittiöstä huuva, kynnyksiä ja kahdesta jakotukista kotelot. Ja ehkä jotain pientä vielä lisäksi mitä en nyt en muista :)

Mutta nyt kotimme sydämeen. Keittiömme, olkaa hyvä!
Kertaakaan ei oo harmittanut että liesi on kaukana vesipisteestä. Tehtiin tässä kohtaa todella oikea ratkaisu. Kauan keittiötä kyllä mietittiin, ja käännettiin ja väännettiin!

Puuhellan ja lieden päälle tulee vielä huuva, kunhan saataisiin aikaiseksi 
pyytää tarjouksia...


Ihana, ihana vitriinikaappi. Astia-holistin unelma!


Kaapistot ja vetimet hankittiin Puuvajasta (Kaarina), kivitasot Rouhiaisen Kivestä (Mynämäki). Puuhella on Tiilerin Pikku-Henna, kodinkoneet Bosch, välitilan lasit Laitilan Rakennuslasista. Maailman ihanin allas on Blancon ja hana Oraksen Cubista.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsit, teillä on ihanan iso ja kaunis keittiö <3 Meillekin tuli aikoinaan Puuvajasta paljon kaapistoja (kaikki paitsi keittiö, joka sekin OLISI kannattanut ottaa sieltä, Domus-yhtiön Villa-keittiö osoittautui kyllä huonoksi valinnaksi :(! )Kohta mulla alkaa loma ja voisin koittaa joku kerta tulla tarkemminkin katsastamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja puuvajasta saa hyvää palvelua! (Ja pitkät hermot ainakin meijän myyjällä). Tervetuloa vaan Riikka, täällä me ollaan!

   Poista
 2. Ihanan iso, kaunis keittiö ja upeasti tilaa kokkailla vaikka isommallakin porukalla (odotas vaan kun sun apukokit kasvavat...)! Ja voih tuo puuhella, siitä olen pikkuisen kade :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apukokit siellä jo kovasti hääräävät "apuna" :D Kiitos Anu!

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!