lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kevättä puutarhassa! (sis. arvonnan)

Terkkuja sairastuvalta! Ihanasti saatiin oksutauti kylään näin pääsiäisen aikaan, mut ei auta, sairastaa pitää.... Tämäkin postaus jäänyt sen takia vähän viime tippaan!


Mutta ensi viikonloppuna järjestetään Turun Messukeskuksessa vuoden odotetuimmat messut (ainakin minulle). Monena vuotena olen messuilla jo käynyt, ja aina odottanut sitä aikaa että voin oikeasti ostaa jotain puutarhaan (aina nyt jotain pientä on tarttunut mukaan). Vieläkään puutarha ei ole siinä kunnossa että sinne mitään noin vain istuttaisi, mutta tänä vuonna siellä alkaa tapahtumaan. Tarkoitus oli että nyt pääsiäisenä pihahommat alkaisi, mutta sairastelu ja huono keli on vielä jarruttanut hommia. Mutta ensi viikonloppuna pääsee fiilistelemään jo kevättä ja kesää messuille.

Arvonta on päättynyt!
Ja minulla on ilo ja kunnia arpoa 4 kahden hengen lippupakettia. Osallistumaan pääset kun kommentoit tähän mikä sinun puutarhassa on parasta! Oli se puutarha sitten parvekkeella taikka hehtaarin unelmatontilla! Jätä myös yhteystietosi, niin saan liput voittaneille pikapikaa! Osallistumisaika alkaa nyt ja loppu maanantaina 28.3. klo 18, joten alle 2 vuorokautta aikaa osallistua!


Yhteistyössä Turun Messukeskuksen kanssa.

9 kommenttia:

 1. Puutarhassani parasta? Etelän suuntaisuus ja notkea taipuminen toiveisiin
  - Minna /Projekteista tärkein

  VastaaPoista
 2. Monia mahdollisuuksia ideoiden toteuttamiseen...aurinkoinen rinne. Hyötypuutarhan vinkkejä messuilta kaipailen..

  VastaaPoista
 3. Meillä puutarha vielä kesken, kun talo valmistui hetki sitten. Parasta tällä hetkellä on viime vuonna kylvetty nurmikko, joka lähti hyvin kasvamaan sateisen kesän ansiosta. Messuilta olisi mukavaa saada ideoita pihaan ja puutarhaan.

  VastaaPoista
 4. Rivitalon pihassamme tällähetkellä parasta on syksyllä istutettu mansikkamaa, kesää odotellessa ��
  - minna.roos@uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 5. Oih, kovasti tekisi mieli messuille. Meidän pihassa parasta on, että kaiken saa tehdä uusiksi ihan mielensä (ja varallisuutensa) mukaan ;)

  VastaaPoista
 6. Uuden omakotitalomme pihassa parasta on tällä hetkellä leikattu kuusiaita. Vielä ei olla pihalle päästy kunnolla möyrimään.

  VastaaPoista
 7. Ostimme viime vuonna omakotitalon, jonka piha on mahdollisuuksien paikka. Nyt vinkkejä tartteis päästä hakemaan messuilta.

  VastaaPoista
 8. Pihassani parasta on kasvihuone. Sieltä saa niin makoisat tomaatit ja kurkut ruokapöytään:)

  VastaaPoista
 9. Minun parvekkeessani on parasta tilavuus:)
  villatuta@gmail.com

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!