lauantai 24. tammikuuta 2015

By Pia's desing

Minullahan on käynyt mahtava tuuri, ja olen päässyt mukaan Åblogien upeaan porukkaan. Åblogit on Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajista koostuva iloinen ja puhelias ryhmä.

Åblogit kutsuttiin tutustumaan By Pia'sin kevään uutuuksiin. By Pia's valmistaa Pia Erlundin suunnitelemia vaatteita naisille ja kodintekstiilejä. Tuotteet valmistetaan laadukkaasta pellavasta. Itselleni yritys oli vielä aika vieras, joitain juttuja olin lukenut blogeista ja olin joskus piipahtanut heidän nettisivullaan, mutta ostoksilla en ollut käynyt.

Pia'sin Turun liike sijaitsee vanhassa navetassa, ja voisiko ihanampaa interiööriä olla liikkeelle.Ihanan yksinkertainen mekkokin muuttuu juhlavaksi somisteiden avulla.


Henkilökunta auttoi kaikkia halukkaita vaatepohdinnoissa, ja minullekkin tarttui mukaan tähtitunika ja ihanat strech housut. Huivia teki myös mieli, mutta jätin sen ensi kertaan!Herkuillakin meitä hemmoteltiin!


Pia's myy myös Maru desingin koruja. Sopivat tosi hyvin yhteen, ja vähän 
teki mieli korua, mutta sekin jäi ensi kertaan. 

Olen ihan ihastunut ja jos Pia's ei ole sinulle vielä tuttu, niin kannattaa käydä tutustumassa Pia'sin nettisivuihin, klik!Oli tosi kiva ilta. Ja pikkuherra, joka oli mukanani, nukkui koko reissun! Oli jopa niin paljon ihasteltavaa ja höpötettävää että kodintekstiilit unohtui ihan täysin, ups :) Oli ihana nähdä entuudesta tuttuja ihmisiä ja tutustua uusiin. Kiitos kaikille!2 kommenttia:

  1. Kiva ilta oli ja kiitos seurasta! Ehkäpä pikkumies on seurallisempi ensi kerralla? :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Katsotaan jos olis :D Ja kiitos samoin!

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!