perjantai 16. tammikuuta 2015

Ale!

Mulla ei oo tapana käydä mitenkään erikseen yleensä alennusmyynneissä pyörimässä, mutta nyt oon sattunut käymään kaupoissa hyvällä hetkellä (ainakin omasta mielestäni).

H&M:lla käväsin ihan pikapikaa läpikulkumatkalla, ja mukaan tarttui kaksi sohvatyynynpäällistä (ensi jouluksi). Normi hinta 8€ (ei paha silloinkaan), nyt 3€ kpl.
(pahoittelen ryppyisiä päällisiä :D )


Sitten täältä Turusta on lopettamassa kaksi Name it-lastenvaateliikettä, ja molemmissa liikkeissä on klubikortilla saanut -70% vaatteista. Nämä yli 200€ vaatteet sain alle 70€.
Sokokselta on loppumassa lastenvaate-osasto ja sieltä on tullut tehtyä muutamia löytöjä. Esim molemmille pojille haalarit, vauvalle tähän talveen untuvahaalari (tulis nyt ne pakkaset) ja esikoiselle ensi talveksi toppahaalari. 


 Harvemmin sitä nykyään löytää itselleen alesta mitään kivaa, mutta nyt satuin Marimekon liikkeeseen, kun heillä oli alkanut lisäale. Mukaani tarttui Grana-mekko jonka normihinta on 180€, ja nyt köyhdyin "vain" 100€ verran (joskus pitää hemmotella myös itseä). Saa nähdä milloin saan mekon päälleni, kun niin kauan kun tuo tissitakiainen on mukanani, niin tämä mekko ei oikein toimi!
(älkää katsoko kaaosta takanani!)


Ihanaa viikonloppua kaikille!!


6 kommenttia:

  1. Ai Sokos lopettaa lastenvaatteet! Tartteeki käydä katsoo. Siel on ihania merkkejä!

    VastaaPoista
  2. Ootpa tehny hyviä löytöjä :)

    VastaaPoista
  3. Määkin kävin tekemässä löytöjä Sokoksen lastenvaatteiden loppuunmyynneistä. Vielä olis ollut sielläkin vaikka kuinka ostettavaa juurikin ensi talveksi. Vähän harmittamaan jäi etten niitä kaikkia mukaan ottanut :P

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!