keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tyyli-ilta Friendtexissä!

Olen päässyt mukaan Åblogien ihanaan joukkoon, ja sitä kautta sainkin kutsun Villa Puomin Hannalta tutustumaan Friendtexin syksy/talvi 2014 mallistoon tyyli-illan merkeissä.
Friendtex on vuonna 1986 perustettu suurin pohjoismaalainen muotikutsuja markkinoiva yritys. Suomessa se on toiminut vuodesta 1991, ja itse muistelin että olisin teini-ikäisenä äidin kanssa käynyt kutsuilla. Muuten koko konsepti on mennyt multa ihan ohi.

Tapasimme Friendtexin toimistolla viime viikon torstaina, aivan ihanassa vanhassa kivinavetassa, 11 bloggaajan kanssa. Ilta aloitettiin alkumaljoilla ja Hannan puheella ihanassa ja lämpimässä syysillassa, ulkona. Siitä siirryimme sisälle jossa meitä odotti bataatti- ja punajuurikeitot ihanien lisukkeiden kera. Samalla kun nautimme keitoista meille esiteltiin mallistoa. Illan mittaan moni pääsi mannekiiniksi ja monet vaatteet yllätti positiivisesti kuinka hyvältä ne näyttikään päällä. Moni pääsi kokeilemaan sellaisia vaatteita joita yleensä ei sovittaisi. Illan päätteeksi oli vielä kahvia ja aivan ihanaa suklaa-vadelmakakkua. Eipä tarvinnut kotona enää syödä mitään :D

Hannana lisäksi meitä oli pukemassa Kira, joka on stailannut monia heidän vaatenäytöksiä. Molemmilla on todella taitava silmä siihen mikä sopii kenellekkin. Jokainen vieras sai mukaansa aivan ihanan huivin testikäyttöön. Huiveja oli kolmea eri väriä, ja huivien kautta pääsi hyvin kokeilemaan mikä väri sopii kenellekkin. Oma huivini on juuri sen värinen kun itse olisin valinnut, mutta muutamalla muulla taisi käydä niin että se parhaiten sopiva väri ei ollutkaan se väri jonka olisi itse ensin valinnut.
Tällä kertaa omat shoppailut jäi väliin, vaikka moni vaate houkuttelikin. Asiaan on hyvä syy, mutta siitä myöhemmin lisää.Koko toimisto oli ihania stailauksia täynnä...
Taivaallisen hyvää punajuurikeittoa!


Naiset kun päästettiin vapaaksi, niin tunnelma oli katossa ja kamerat vaan räpsi kuvia!


Kotiinviemisiksi huivi ja esitteitä. Huivi on kyllä ollut jo kovassa käytössä!

Illan aikana opin ainakin sen että oma vaatekaappi kannattaa järjestellä värien mukaan ja kaikki rikkinäiset vaatteet kannattaa heittää pois. Luulempa että kun saadaan talo valmiiksi, niin toteuta kyllä näitä ohjeita!

Ilta oli todella ihana ja oli mukava tavata ihmisiä blogien takaa. Iso kiitos Hannalle ja Kiralle!

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva ilta - upeat emännät, vaatteet ja tosi kiva tavata teitä muitakin - osaa ensimmäistä kertaa. Mutta ei taatusti viimeistä;)

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos Saija sinullekin, kun saavuit tyyli-iltaan! Oli mukava tutustua ja se naisenergian määrä on hymyilyttänyt monta päivää. Kiva kuulla, että sinäkin inspiroiduit ja että testihuivi on jo ollut käytössä. Syksyyn saa ilmeisesti nyt alkaa pukeutua, kun on luvattu vuodenajan mukaista säätäkin. Kaunista syksyä ja voi hyvin! t; Hanna

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihana ilta! Oli tosi mukava tutustua kaikkiin ihaniin Åblogilaisiin ja oli hauska huomata, että täällä "susirajalla" on meitä muistakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän pitää perustaa oma susirajalla ryhmä :D

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!