sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pupu-Justiina tuli taloon!

Viime tiistaina käväsin pojan kanssa kirppiksellä samalla reissulla kun käytiin tekemässä keittiösuunnitelmaan muutoksia. Kaikenlaista tarpeellista tarttui mukaan, kunnes yhdessä loosissa oli ihana, pieni pupu myynnissä 1 eurolla, ja enhän minä vannoutuneena pupufanina voinut tuota söpöliiniä sinne jättää. Joten pupu pääsi meidän ostoskoriin.

Justiina Pupunen on aika paljon Mailegin pupujen näköinen, mutta mekossa lukee Sirpa'le. Oiskohan jonkun oma tekemä? Todella hyvää jälkeä pupu kyllä on.

Aika seikkailunhaluinen Justiina taitaa olla...
Oon tässä tuumaillu että mihin Justiina muuttaa, niin meijän tulevalla kuistilla olis varmaan pupun mentävä aukko... :DJoskushan aikuistakin voi vähän lapsettaa, eikö niin ;)

6 kommenttia:

 1. Onpas suloinen pupu! Todellinen löytö tuolla hinnalla!

  VastaaPoista
 2. Ihana pupunen. Mä oon niin monta kertaa meinannu tehä just sellasen maileg tyylisen pupun tytölle, mut aina vaan jääny ku oon pitäny niin vaikee tekosena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ompeluiden kanssa niin tohelo, et en varmaa sais onnistumaan :D

   Poista
 3. Ui miten söpö! Ootteko aatelleet ottaa joskus oikeita pupuja? :) Siis jos oot pupufani muutenkin..? Niitä ois sit kiva piipahtaa kattelees ja rapsuttelees! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä kokoajan haaveilen pupuista. Viimeisin kaniliinini kuoli 2009. Tarvittis saada vaan kunnon tilat (=navetta), kun häkkielämä ei kauheesti innosta. Oishan pihalla tilaa pienelle eläintalolle, sinne vois ottaa sit lampaan ja kaneja ja kanoja ja ja... Katotaan millon lapset rupee kinumaan eläimiä :D

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!