sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vähän vielä joulua ja askarteluja

Laitettiin tänän vuonna pöytäkuusi ihan vaan sen takia ku tilaa on vähän ja sit toi poika on aika kerkeeväinen. Tontilta sitten löytyikin aika nätti kuusi (vaikkakin ehkä hivenen harva), mut siinä vaiheessa kun piti alkaa koristelemaan, niin iski laiskuus (joulukoristelaatikot odottaa edelleen tuossa lattialla et niille tekis jotain..). Kuuseen sain laitettua Class Ohlsonilta ostetut pienet pallot, Tiimarista ostetut hopeahelmet, tähden jonka ostin Sokokselta ja valot jotka oli vanhat. Kuusesta tuli aika yksinkertainen, mutta kaunis. Loppujen lopuksi ei tuota poikaa tuo kuusi kiinnostanut yhtään, ei meillä eikä kylässä. Ensi vuonna sitten laitetaan iso kuusi.Joulukukkana tänä vuonna annoimme kynttilöitä, joihin oli sulattanut pieniä tekstejä. Oli kyllä todellinen kokeilu, paperi ei ollut paras tähän hommaan. Olis pitänyt jostain metsästää silkkipaperia. Kynttilän sydämeen laitoin roikkumaan kristallienkelin.Parille kaverille tein korut lahjaksi. Toinen sai tähtikorvikset ja toiselle tein riipuksen. 
(kuvat on vähän huonot ku kiireessä taas oon räpsiny..)
(korviksissa on pari tähteä ja harmaa helmi)

(savunharmaa "timantti", sydänlaatta johon pakotettu we ja kruunuriipus)


Se olis sit enää pari päivää tätä vuotta jäljellä. Tämäkin vuosi on mennyt hujauksessa ohi!


4 kommenttia:

 1. Meillä tyttö tykkää ihan älyttömästi kuusesta. Välil nostetaan syöttötuoli siihen viereen et saa katella. Toi kaulakoru on tosi nätti ♡

  VastaaPoista
 2. Kuusifani pienestä lähtien :D Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ite tehdyt lahjat on kyllä parhaita! Meillä tuo kymmenkuinen veti yhden pallon alaoksalta, mutta sitten on kyllä kuusi saanu olla rauhassa, ihme kyllä... Miten muuten oot saanu tohon kuusikuvaan nuo välkkyvät valot? Olis kans kiva joskus laittaa jotain piristyksiä kuviin, mut en tiedä millä ohjelmalla ihmiset niitä laittelee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkut on google+ kuvien pikaparannuksen kautta. En olis ite sitä löytäny, mut onneks nää on niin fiksuja et mulle ehdotettiin sitä. Hetken kesti ennen ku tajusin mistä sen laitettuu (oon niin huno näiden ohjemien kanssa)

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!