maanantai 11. marraskuuta 2013

Vielä hetki....

.... ja sitten meillä on rakennuslupa :) Isäntä vei viikko sitten maantantaina rakennuslupahakemuksen kuntaan, vaikka siitä puuttui vielä yksi naapurikuuleminen. Sovittiin että kunnasta hakevast sen. Tiistaina saatiin ekat muutoskuvat (ai miten niin hymyilyttää), ja loppuviikolla mestari vei ne kuntaan. Perjantaina posti toi sen puuttuneen naapurikuulemisen ja tänään vein sen rakennustarkastajalle. Hän käsittelee luvan tällä viikolla!! Eli ei mene enää kauaa kun meillä on vihdoin lupa rakentaa!!
Ja toi muutoskuva homma koski kellaria. Alunperin piti tehdä kuistille ja erkkerille normaalit perustukset. Näin oltais saatu kellarin kokoa vähän pienemmäksi. Mutta kun talon alla ei olekkaan kalliota, niin tehtiin kellariin pieni laajennus, ja tästä asiasta tehtiin muutoskuva. Onneks homma hoitui nopeasti.

Kävin tontilla tänään kääntymässä ja sinne oli tullut tavaraa:Ja ihanasti tuli myös lasku tänään. Onneksi käytiin viime viikon maanantaina ennen kuin isäntä taas lähti reissuun, niin hoitamassa laina asiat kuntoon. On jotain millä maksaa :DKuinka ihanalta täällä näyttääkään ensi kesänä?


2 kommenttia:

  1. Jee!!! :) Tää onki hauskaa alkaa fiilistellä teidän projektia alusta asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin kun tiedät mitä meillä on edessä :)

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!