sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kuvei valtakunnastani

Iso kaivuri iski tontille kuin pyörremyrsky. Ja nyt siellä näyttää niiiin eriltä. Ihan uskomatonta että tontilla on oikeesti alkanut tapahtumaan. Niin mahtavaa!! Isäntä vie huomenna rakennuslupahakemuksen kuntaan, vihdoin! Käytiin kunnassa viikolla, mut rakennustarkastaja oli sairaslomalla (taas poissa...). No manasin kunnantalolta ulos mentäessä sitä et rakennustarkastaja ei koskaan oo paikalla ja siinä joku mies piti meille ulko-ovea. Oltiin sitten jo autolla, kun tää mies tuli meidän luo ja kyseli että mitä asiaa meillä oli. Vähän sitten kerrottiin ja tämä mies lupasi viedä asiaa eteenpäin kunnanjohtajalle. Et ei uusia kuntalaisia voi kohdella näin (että hommat viivästyy kuukausilla). Eipä se enää varmaan mitään auta, kun lupa-asiat alkaa olemaan ok. Mut nyt muutama kuva, olkaa hyvä!

Ihana kivi, mutta niin tiellä! Tuomio: AMMUTAAN :)


Tähän se talo sitten tulee (ja yhdestä kulmasta pitää räjäyttää ihan pikkusen).

Talon paikka vastakkaiselta puolelta.

Talousrakennuksen paikka josta pitää vähän räjäyttää.

Kukkulan kuningas!

Karu mäki ja alapihalle vievä tie, joka tehtiin viikolla.


Niin huvittavaa, mies rupesi eilen puhumaan että ompas 5-vuotta mennyt äkkiä. Ja mä olin samantien et voi v, mä oon unohtanut ihan täysin meijän vuosipäivän. Kunnes hetken päästä rupesin nauramaan. Mies oli väärässä päivässä. Meijän vuosipäivä on 1.11. eikä 2.11., mut mies luuli et eilen oli eka päivä :D No pyhäinmiestenpäivä silloin viisi vuotta sitten oli, et sinänsä ihan oikea päivä! Tosi äkkiä tää aika on mennyt ja paljon on tapahtunut, hyvää että pahaa!!

6 kommenttia:

 1. Komialla paikalla teillä tuo tontti! Ja kaivurilla on ihan uskomaton taito muuttaa maisemaa pienessä hetkessä valtavasti. :) Onnittelut myös vuosipäivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia!! Kaivurikuski on todellakin taitava, ja mäellä on mulle tunnearvoa sen lisäksi että maisema on aika ihana (nythän täällä kerrostalossa saa katsella betonista parkkista ja toista taloa..).

   Poista
 2. Hienot maisemat ja huippua, että nyt se sitten alkaa! Voimia ja luottamusta tarvitaan vielä monen monta kertaa. Ja muistakaa, että parisuhteelle tarvii tehdä aikaa. Sitä ei tuu olemaan, vaan se täytyy vaan ottaa!!! <3 Meillä toimi systeemi, että ostettiin paksu vihko, johon laitettiin aina sunnuntaina seuraavan viikon tavoitteet, ja sit viikon päästä käytiin läpi, mitkä oli saatu hoidettua, mitkä siirty, ja mitkä oli taas seuraavalle viikolle tavotteena. Mua helpotti hirveesti se, että käytiin tuolla tavalla tapahtumia läpi, koska aina en ite päässy raksalle eikä illalla välttämättä aina kiinnostanu ees kuunnella, mitä toinen oli päivän aikana raksalla tehny... :) Ihan heti en uudestaan tohon projektiin lähtis, varsinkaan lasten kanssa, vaikka hienoa onkin nyt asua uudessa unelmakodissa! <3 Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Toi vihko systeemi ois kyl ihan fiksu homma (varsinkin kun itse ainakin olen aika pedantti, niin asioita on kiva listata ja vielä kivempaa vetää tehtyjä asioita yli), mut meillä kun tuo isäntä on koko ajan jossain päin maapalloa (no nyt ei oo ku Norjassa) niin yksin sitä saisin kirjoitella :) Meillä tulee suurimmaksi osaksi olemaan ulkopuoliset tekijät talossa, juuri tuon isännän työn takia. Talo ei valmistuis muuten koskaan. Tai no nyt kun asiaa ajattelee, niin voisinhan mä sitä vihkoa pitää. Kävisin aina sunnuntaisin tarkistamassa mitä on saatu aikaan :D
   Joo tota parisuhdetta tarvis vaalia jo nyt. Aika menee vaan pojan kanssa touhutessa, varsinkin kun isäntä on ollut nyt niin paljon poissa, niin en oo halunnut viedä enempää heijän yhteistä aikaa.

   Poista
 3. *puf* lähetän sulle hippusen siivousintoa *puf*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais auttaa ku sain viikattua puhtaat pyykit kaappiin tms. :D

   Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!