maanantai 14. lokakuuta 2013

Shoppailu loppukoon?

Tuntuu et nyt syksyllä on tullut shoppailtua niiiin paljon, et nyt tarvittis rauhottua! (joulukin tulossa...) Mitään ei pitänyt vielä ostaa uuteen taloon, mut kuinkas kävikään. Mainoksen uhrina innostuin ostamaan Pentikin nettisivuilta heijän poistopäivillä vähän valokuvakehyksiä, pari keittiöpyyhettä ja yhden lahjuksen.
Mulla on eteisessä Pentikin 8:n kuvan Vekki kehys, johon oon laittanut tärkeistä ihmistä kuvia ja kehyksen vieressä on 2:n kuvan Vekki kehys, jossa on pojan kerhokuvat (7kk). Oon ostanut yhden sistustarran aikasemmin ja sen ympärille oon ajatellu laittaa erillaisia valkoisia kehyksiä. Ja näiden paikka olis sitten uudessa kodissa portaikossa. Sinne tulis sitten kunnon kuvagalleria. Joten hyvällä alennuksella kun sain niitä, niin ostin kehyksiä lisää. 
Seuraavat kuvat oon napannut Pentikin nettisivuilta, kun nuo omat oon vain tarkistanut että ovat ehjiä ja pakkasin ne taksin niihin paketteihin missä ne tulikin. Saavat odotella uutta kotia hyvissä suojissa.


Trend kehys


Vekki kehys ylllä ja alla

Ja ettei vaan kehysshoppailut tähän lopu. Meijän kauppakeskus Skanssissa oli pari viikkoa sitten Skanssiaiset, ja bongasin siellä Tigeristä todella halvalla pari kehystä. Nekin on monikuva kehyksiä, ja muistaakseni maksoivat 5€ ja 7€. Ainoa huono puoli on se että ne on mustat, mut äkkiähän ne sitten suhumaalilla maalaa valkoiseksi :D Kuvan oisin muuten ottanut, mutta kamera on jossain hyvässä jemmassa !


Rakennuslupaa varten oon hakenut nyt naapuri kuulemisia. kahdelta oon jo saanut, yhtä odotan saapuvaksi postin mukana ja huomenna haen viimeisen :) Jee! Sit katotaan mestarin kanssa vielä puuttuvat jutut luvasta, ja sit sen voikin jo viedä kuntaan. Ihan mahtavaa jos sen sais sisään jo tällä viikolla!p.s. juon tässä kahvia ja nautin Milkan Choco & Popcorn suklaata, nam!

3 kommenttia:

  1. Ihania kehyksiä. Skanssiaisissa katsoin samoja kehksi mut sit en tiennyt mihin seinään ne mahtuis. Olispa kiva tietää mihin päin olette rakentamassa, koska mekin ollaan ehkä joskus saamassa projektia käyntin... ehkä :) rakennuslupa on kyllä jo sisällä.

    VastaaPoista
  2. Mä oon niin päättäny et alan ostolakkoon, mut aina sattuu jotain kivaa ja "tarpeellista" nenän eteen ja HALVALLA! pakkohan ne on käyttää hyväks ja ostaa. Ehkä ku mä tästä jään hoitovapaalle ja musta tulee "rahaton" niin alan lakkoon :D

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!