sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kutsuja, leipomista ja INNOSTUMISTA!

Toiveistani huolimatta en saanut rakennuslupaa vietyä tällä viikolla kuntaan. Kun en ole saanut yhdeltä naapurilta vielä takaisin naapurin kuulemis lipppuslappusia. Täytyy ehkä soitella huomenna mestarille ja kysellä voisko hakemuksen viedä silti jo, ja toimittaa myöhässä tuon yhden lapun.

No mut eilen mä pidin Me&I kutsut ja muutama kaveri ja sukulainen saapui katselemaan syksyn vaatteita. Kuhina kävi rekillä ja tilauslappuja täyteltiin. Kahvipöytään olin leiponut marjarahkapiirakan (josta en muistanut kylläkään ottaa kuvaa) ja sen lisäksi oli tarjolla juustoja ja niiden kanssa keksejä ja hedelmiä. Piirakan ohjeen löysin netistä ja vaikutti hyvältä reseptiltä. Ja niin se myös oli. Ohje löytyy täältä! Tein alkuviikolla toisen rahkapiirakan, mutta se ei ollut läheskään näin hyvää. Tämä resepti menee kyllä ohjeideni joukkoon.

Mullahan on metalli- ja kivialan koulutukset, ja jossain vaiheessa olisin halunnut kultasepäksi. Muutamia kertoja hain opiskelemaan alaa, mutta en päässyt. Niin tulin siihen tulokseen että ei sitten. No aina välillä tekee mieli tehdä koruja, ja tänään sain taas ahaa-elämyksen. Eksyin nettiin hakemaan kaikennäköistä tilpehööriä ja nyt on tilaus tehty :D Onneksi meille tulee askartelutila alakertaan. Sinne saan sit pystyttää itselleni minipajan. Mies ei vaan tiedä tätä vielä!


Ensi viikosta tulee taas ohjelman täyteinen. Isäntäkin ilmeisesti saapuu kotiin! Mukavaa viikkoa kaikille!!


p.s. täällä Turussa tuli eilen aamulla rakeita taivaalta, lunta ei ole vielä näkynyt. Eikä lumella ole kyllä mikään kiirekkään. Marraskuu vois olla vielä tälläistä ihanaa syksyilmaa!!

2 kommenttia:

  1. Mä opin susta kyllä koko ajan uutta! Meidän pitäisi varmaan nähdä useammin! Tehdään vaikka yhdessä niitä koruja siellä teidän alakerrassa!! Eikä miehille kannata kaikkea kertoakaan.. ;)

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!