perjantai 2. elokuuta 2013

Shoppailua

Ensinnäkin unohdin ihan täysin ehkä parhaimman Tukholman ostokseni. Tai siis miehen ostoksen mulle :) Mies on ostanut mulle lahjaksi Pandoran rannekorun, johon hän on sitten reissuiltaan tuonut uusia heloja. Ja nyt Tukholmassa mies bongasi Pandoran liikkeen, ja kävimme siellä ostaas yhden uuden helan. Annoin miehelle kaksi vaihtoehtoa, joista hän sitten sai valita kumman ostaa...


Uusin hela on tuo tähdellinen! I like it!

Sitten kävin eilen lounaalla että shoppailees parin kaverin kanssa. Ja eksyimme marimekon liikkeeseen:

Ostin itselleni pallopaidan. Vähän hinta kirpas, mut oon jo hetken himoinnut tota!


Asuntomessuilla näin Iittalan Festivo kynttilänjaloissa (kohde nro 23) jalalliset pallokynttilät, ja rupesin heti metsästämään että mistä niitä oikeen saa! Netistä sitten löysin Balmuirin kynttilät ja että Stokka myy niitä. Eilen sitten muistin käydä shoppailureissulla myös siellä. Mukaan tarttui tumman beiget kynttilät.

Kynttilät on pakattu kauniiseen rasiaan, et ne vois hyvin antaa lahjaksi ilman mitään muuta pakettia. 

Kuvaamisen ajaks laitoin kynttilänjalat tv-tasolle, mut sen jälkeen ne sai mennä takaisin vitriinikaappiin (ennen kun pikku-sälli heräs päikkäreiltä).


Nyt sitten kuulemaan Topi-keittiön keittiösuunnitelmaa!!


2 kommenttia:

  1. Voi pitäispäs itsekkin löytää noita pallokynttilöitä. Mulla on mummolta saatuja Festivon kynttilän jalkoja ja siellä nähnyt aikoinaan noita kynttilöitä. Luulin niiden olevan lopetettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun mielest noi on vielä tosi kauniin värisiä, ei mitään peruskynttilöitä!

      Poista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!