keskiviikko 7. elokuuta 2013

Pinnasängyn hajotus!

Joo, meillä alkoi aamu vauhdikkaasti ku herättiin siihen että pojan jalka oli jäänyt polvesta jumiin pinnasängyn pinnojen väliin, enkä saanu sitä irti. Kauheen kovaa ens uskaltanut sitä vetää, ku poika huusi sen verran. Mies sit haki metallisahan ja sahas pinnan poikki. Se siitä kauniista ja ehjästä pinniksestä. Jälkeen päin tuli mieleen et jos jalkaan ois laittanu rasvaa, ni oisko se irronnut? No ei voi mitään, tehty mikä tehty!
Vietettiin eilen pojan viimeisiä 1-v. synttäreitä (ai miten niin on venynyt melkein kuukaudella), ja tarjosin ystävälleni ja hänen pojalleen jäätelöä! Oon ihastunut ihan täysin Ohoj Hard Topping maitosuklaakastikkeeseen, niin nyt oli hyvä syy ostaa sitä myös kotiin! Juhannuksena sitä ekan kerran maistoin, ja olin ihan myyty. Kastiketta kun laittaa jäätelön päälle se kovettuu, ihanaa!! Ja se on aluksi niin löysää et valuu kaikkialle, eikä vain jää jäätelön päälle. (löytyy myös laku-vaihtoehto)
Bongasin kesäkuussa ihanan talon ja kävimme viime su vähän ajelemassa..


Aikast ylellinen paikka talolla, meren rannalla. Meijän talosta tulee kanssa mansardikattonen, ne on vaan niin ihania!

Laitappa kommenttia että oot käynyt lukemassa :)4 kommenttia:

 1. teil on vähä samat hommat ku meil. nimimerkillä parikertaa yössä käyn irrottaa tyttöä pinnojen välistä :D viel ei oo ihan super jumiin jääny mut taittaa jalkansa niin ettei ite saa pois. Toi kastike kuulostaa hyvälle... pitää varmaan itekki laittaa kauppalistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedettiin nyt teippii siihen katki olevaan pinnaan. Toivottavasti tää oli ainut kerta meil! Ja kastike on nam!

   Poista
 2. Ihania mansardikattoiset talot! Olis meilläkin, tänne ei vaan saa tehdä.. =/

  VastaaPoista
 3. No voi harmi :( Mut on teillä nytkin kaunis talo!!

  VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!