lauantai 26. marraskuuta 2016

Hurahdus

Kyllä, olen hurahtanut! Meinaan himmeleihin, pillihimmeleihin. Kun lokakuun alussa Pinterestiä selatessani keksin että mäkin haluun kokeilla himmeleiden tekoa, niin se oli menoa. Muistan ala-asteella tehneeni koulussa olkihimmeliä, muuten maailma oli mulle ihan vieras. Isotätini oli kyllä kova tekemään olkihimmeleitä, mutta en koskaan nähnyt hänen niitä tekevän, vaikka hän asuikin lapsuudenkodin naapurissa.
Ekaksi tilasin nettikaupasta maltillisesti 100 mustaa ja 100 punaista pilliä ja ohutta rautalankaa. Sitten löysin toisen nettikaupan missä oli halvemmat hinnat, ja tilasin huimat 100 mustaa ja 100 valkoista pilliä. Kunnes tajusin et eihän ne riitä mihinkään. Siinä vaiheessa oli pillihuuma saanut otteen muistakin ja pillit rupesivat olemaan loppu kaikkialta. Tutkin nettiä kiivaasti mistä saisi paljon ohuita pillejä. Jostain jo löysin haluamani, kunnes huomasin että minitilaus oli 50000 pilliä. Se olisi riittänyt muutamaksi vuodeksi, hihii. Loppujen lopuksi löysin Puuilosta mustia ja valkoisia pillejä, ja ostin niitä 1000 molempia. Riittää hetkeksi. Myös askarteluliike Inspiraatiosta ostin lyhyitä mustia pillejä, mutta aina välillä tarvitsee myös pitkiä pillejä, niin nyt on molempia. Nyt kun vaan kerkeisi enemmän testailla kaikkia erillaisia malleja!

On muuten haastavia kuvattavia!

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä todella taitava. Hurahdusta on selkeästi ilmassa, ei ihme, onhan nuo vain kyllä kauniita!!!! Minullekin on tulossa pian himmeli, mutta tällä kertaa valmis sellainen. En malta odottaa.

    VastaaPoista
  2. Onpa hienoja himmeleitä! Pillihimmelit sopivat niin hyvin tähän päivään. Taitava olet!

    VastaaPoista

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!