tiistai 11. lokakuuta 2016

Polttopuiden koti!

Tän kesän yksi näkyvimmistä projekteista oli puuvaja. Aluperin siitä piti tulla väliaikainen ratkaisu puille, kun tulevaisuudessa ehkä rakennetaan ns. navettarakennus, mutta vajasta tuli kyllä jotain muuta kuin väliaikainen. Koonsa puolesta vaja on hervottoman kokoinen. Kattoa sentään sain vähän kinuttua alaspäin, mutta iso se on edelleen. 
Mutta onneksi siitä tuli iso, koska kaikki puut eivät sinne edes mahtuneet. Nyt pitää ahkerasti poltella puita että saadaan kaikki suojaan. Vähäistä keskeneräisyyttä on vielä havaittavissa (esim ovet...), mutta puut sentään on sisällä, ja käärmeiden lekottelupaikka hävitetty. Hyi yök kuinka monet nahat kasata löytyikään saatikka kuinka monta elävää nähtiin. Käärmeiden lisäksi kasassa eleli joukko sisiliskoja, ne on ihania!


Raksa-aikana vajaan suunniteltiin peurojen tähystyskoppia, lavatansseja mietittiin, leikkimökki lapsille... Mutta puuvaja siitä kuitenkin tuli!


Nyt onkin hyvä poltella puita, kun nuohooja kävi tänään. Olikin meillä eka kerta!Muistathan osallistua arvontaan, vielä on aikaa! Arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun jätät kommenttia minulle!